19 september 2008

Aston är här!

Alla på SWE som hade möjlighet fick i uppdrag att scrappa en grattishälsning till Helene & Fredrik som fick en Aston den 12 september. Så här blev mitt digiscrappade bidrag:

Foto: Åsa/Badanka

9 kommentarer:

maybe*mej sa...

du ar ja sa bast pa att scrappa digitalt. superdupersnyggt.
var hittar du dina fina papper och detaljer...nyfiken i en strut..det ar jag..

Monica sa...

Hur fint som helst!

SABINA sa...

Jättefin! Å jag är lika nyfiken som maybe*mej - var har du hittat bakgrundspapper och tags mm?
*kram*

Evelina sa...

Käre tid! Det är ju så snyggt så jag dånar. LÄCKERT!! Du är bäst!
Kram

Gula Villan i Vallen sa...

Superduperfint!

Liten fråga: Var shoppar du om du beställer från nätbutiker utomlands? Har precis tagit en månadspren från My Sweet Sprouds, och har lite ångest... Har handlat en del på scrapbook.com, med bra erfarenhet, men vill gärna ha fler tips. Missade förexten att tipsa dig om min ABSOLUTA favoritbok: Påven Johanna av Johanna Wolfolk Cross.

Trevlig helg!

PS! Om Ni ska vandra runt i N-ling vid hundkurstillfälle bjuder jag gärna på kaffe....

Augusti_73 sa...

Tack för era snälla kommentarer! Jag har inte digiscrappat på länge, och så kom jag på att jag skulle göra det nu, och det var så himla skoj!

"Love is..." är Ali Edwards (Digital Designs), sigillet/stämpeln och bandet runt fotot är Katie Pertiet (Digital Designs), Sep-taben, meshen och "Hello my name is" är Erica Hernandez (2Peas), Aston-fonten är Nancie Rowe Janitz (ScrapArtist), allt annat är Rhonna Farrer (2Peas).

Jag shoppar inte så ofta från USA längre, men tidigare handlade jag rätt mycket från 2Peas. Sen höjde de frakten så förbaskat. Nån gång handlar jag från Lifetime Moments, och ibland från KT Crafts.

Jag har läst Påven Johanna, men jag håller med dig - mycket bra bok! Och tack för erbjudandet om kaffe. ;) Kursen är slut för denna gång, men om jag går nån annan kanske jag hör av mig!

Trevlig helg!

fialoppan sa...

Superhärlig!

Sanna F sa...

Urgullig!!!

Favvismaria sa...

åh gud va fin!