27 september 2008

2

De här 2 (3 om man ska vara noga!) har vi spenderat dagen med. Vi hämtade upp dem strax före 10, sen gav vi oss iväg på loppisturné. Fem olika ställen hann vi med och flera fynd hann vi göra - jag köpte en skrivmaskin, en arbetsstol till scraprummet och en liten rosa glasskålgrej. Mysigast var nog det gamla rara paret i Rödåliden som ville bjuda på fika när man kom; kaffe med kex & ost och sockerkaka, kändes definitivt som om det var vi som gick på plus på det stället! Vi hade egentligen 2 ställen till på vår lista, men när vi kommit så här långt i programmet var klockan nästan 16 och vi var helt slutkörda, så då blev det hemfärd och middag istället.

Hoppas att ni har haft en lika mysig dag som oss!

2 kommentarer:

Marie - Gula Villan i Vallen sa...

Jag älskar dessa loppisturneer. Sist jag var på en kom jag hem med mitt skrivbord som jag scrappar vid. Eller kom hem och kom hem. Skrivbordet blev hemkört till oss, eftersom det visade sig att han som äger stället jag handlat på skulle till sin sommarstuga nära oss. Det var service det!

Åsa Danielson sa...

Åh, vad kul det lâter! :) Jag mâste försöka gâ pâ en snart, lite svârt att komma upp vid sex pâ söndagmorron bara... hihi! För här nere börjar alla loppisar kl 6 och slutar 12 och är man inte där frân början finns ingenting kvar.

Fâr man se foton? :)

Trevlig kväll!