31 maj 2008

Lördag!

Härliga lördag med fantastiskt fint väder! Var in en snabbis till stan på förmiddagen, nu har jag suttit på balkongen i solen och när jag har skrivit det här har jag tänkt scrappa ett presentkort och kanske göra klart det där minialbumsprojektet jag påbörjade igår kväll och som jag faktiskt kom väldigt långt med. Har fått höra av syrran att de jobbar på att få bebisen att komma ut (vi behöver kanske inte gå in på vilka knep de använder sig av... *LOL*) så jag måste skynda mig att göra klart.
Och här kommer en liten smygtitt, en väldigt suddig sådan, på en LO som antagligen dyker upp här imorgon eller senast måndag.

30 maj 2008

Happy fredag!

29 maj 2008

Utmanad

... av Sara!

♥ 3 namn jag går under: Anna. mamma (inte matte!), honey
♥ 3 saker som skrämmer mig: att något ska hända dem jag älskar allra mest, att alla blir äldre (inte av utseendemässiga skäl, utan för att det innebär att personer jag älskar kommer att dö, något jag inte vill inse eller ens tänka på), att det finns så mycket ondska
♥ 3 saker jag har på mig: (just nu) underställströja, t-shirt, typ träningsbyxor
♥ 3 sanningar: jag har världens sämsta karaktär, jag önskar att jag utbildat mig till något annat, jag drömmer om att starta eget
♥ 3 saker jag verkligen vill ha: ny kamera, skrivlust, stor målning av Lisa Rinnevuo

Den som vill hakar på!

Oh. My. God.

Kan inte ens beskriva i ord hur fantastiskt det vore att få åka på DET HÄR. Sjukt dyrt, men SJUKT roligt. *Suck...*

miss Ella, maj 08

Åh jag har kommit på ett minialbum projekt jag vill vill vill göra! Hoppas bara att min syster går två veckor över tiden så att jag hinner klart... =D
Nu är vi inne på sluttampen på Mikaelas kurs! Jag har sagt det förr men jag säger det igen: gå den! Ny omgång börjar 1 juni.
Här är ett foto på miss Ella som jag tog i Uppsala förra fredan!

28 maj 2008

mera {M♥P}

En uppgift till Mikaelas kurs, textures. Som ni ser byter jag stil hejvilt på de här fotona *LOL*, men just här tyckte jag att det blev läckert med vintage mot tegelväggen.

Ha en bra dag!

27 maj 2008

En till

Ojojoj

{My Happy Book}






26 maj 2008

{Syster ♥}

{M♥P}

Måndag igen! Faktiskt en riktigt bra dag för att vara måndag - hade seminarium på jobbet; det gick bra och jag fick flera riktigt bra synpunkter. Inget kort för mig hos Kortskissen denna vecka, men rusa dit och titta vad de andra har gjort.
Idag är det exakt en vecka kvar till min systers bf!! Hon är dock beredd på att gå över tiden, mamma har tydligen gjort det med alla oss tre syskon. Åh, det är så spännande! De vet redan vilken sort det blir, men tänk att det bor en liten människa där inne - visst är det magiskt?!

Jag gjorde klart minialbumet igår men har inte haft tillfälle att fota det. Ska försöka fixa det imorgon! Ha en bra vecka!

25 maj 2008

Varianter

Kan inte bestämma mig...

Hemma!

Nu är jag hemma igen, borta bra men hemma bäst! Har haft det jättemysigt i Stockholm, men det är en speciell känsla att komma hem. Jag har fotat massor (men som vanligt är jag missnöjd med största delen *LOL*), så Mikaelas photoshopkurs kommer synnerligen väl till pass. (Hon ska köra en omgång till med start 1 juni, skynda dig maila om du vill vara med!) Extra lycklig blir man när man kommer hem och upptäcker att 1. Micke har dammsugit (kärlek! ) och 2. man har fått ett stipendium och 3. Pif-en från Silwerstar har kommit och man har fått massor med fina fina saker! Yay * 3!

Det här fotot hade jag glatt (ja, inte "glatt" glatt, men ni förstår) slängt innan Mikaelas kurs (eller förresten, jag hade nog inte ens tagit det):

Mer kommer eftersom. Idag blir det deckare och kanske lite scrap!
Mysig söndag!

22 maj 2008

Smile

Har haft det väldigt bra i Stockholm så här långt! =) Idag for vi in till Söder, shoppade loss på Skapa, köpte rockstjärnetvål på Lush (min absoluta favvotvål!), åt scones, drack ice latte och vilade fötterna på Wayne's, strosade runt på gatorna i SoFo, mötte upp Lisa utanför jobbet på Sveavägen och avslutade dagen på Muffin Bakery, och ikväll har vår faster varit här och fikat och så har vi så klart kollat på Grey's. Imorgon blir det Djurgården!
NU ska jag gå och lägga mig! Fast innan jag släcker lampan måste jag nog läsa lite deckare. Eller kanske bläddra i Mini Albums III som jag köpte på Skapa idag. ; )
Jo, här kommer en LO jag gjort till SWEs utmaning, "
scrappa dåliga foton":

21 maj 2008

Bullfest

Kommer ni ihåg det här? Jag skrev att det inte var nån stor grej, att det bara var en liten hemlis, men jag ljög. *fniss* Det är visst en stor grej, nämligen den här:


Bästaste Malin har en bulle i ugnen som är färdigbakad i mitten av oktober - jag ska bli "moster" igen! Stor grattiskram!!

20 maj 2008

Tjuvkik

Hej, hallå! Idag åker jag till Stockholm! Ska bli så himla roligt - har inte träffat min syster sen slutet av februari - och jag hoppas att jag kommer att ha massor med foton med mig hem. Vi har egentligen inget speciellt inplanerat (ja, bara att ta en massa foton då) men på fredag åker vi upp till Uppsala och hälsar på Ella med familj. Min syster har bf 2 juni, så det blir nog inte så mycket spring på stan, även om hon sa i telefon att hon känner sig ganska vigulant. *LOL* Och så har jag ett presentkort på 500 spänn på Skapa som jag ska se till att använda. Svårt? Not! =D

Det blir antagligen lite klenare med uppdateringar under tiden jag är borta, men nåt litet spännande ska vi säkert kunna hitta på. Lite foton kanske... ♥ Ni får komma tillbaka och se om det händer nåt.

Hade tänkt ha något pyssligt att visa innan jag far, men icke sa Nicke. Håller på med ett litet minialbumprojekt, men det är inte klart så ni får nöja er med lite wip-foton. ; )

19 maj 2008

m

Hej igen! Det blir inte bara kortskiss idag, det blir LO-skiss också! Här är veckans skiss på SWE Scrapbook:

Och mitt bidrag:

Kolla in Ethels tolkning också!
/A

Hello

Rise and shine!
Veckans kortskiss är uppe i bloggen hos
Kortskissen!
Skissen:



Mitt bidrag:

Ha en bra vecka!

Varför?

... är det inte så enkelt att man jobbar som effektivast mellan 9 och 5? Det blir jäkligt jobbigt i längden när man jobbar bäst den här tiden på dygnet. Och jag är inte ens trött, men jag MÅSTE gå och lägga mig.
Ses imorgon! Nej, idag menar jag!

18 maj 2008

Darlingar ♥

O'hoy! Söndag igen. *suck* Men, den här söndagen är faktiskt ganska rolig ändå i all sin "söndagshet", den betyder att veckan då jag ska åka och hälsa på min syster börjar imorgon! Always look on the bright side of life, var det nån som sa. ; )
Har ett litet minialbumprojekt på gång, men tyvärr måste jag jobba med tristare saker idag (läs: avhandlingstext) - yikes. Micke och hundarna är på vårstädning på mc-klubben. Hur pass mycket hjälp han har av Ozzy och Rally vet jag inte, så här trötta var de efter gårdagens strapatser. *LOL*

Mysig söndag!

17 maj 2008

Blandband

16 maj 2008

Dagens glädjor

> Jag har blivit PIF:ad av Silwerstar - jag att bli PIF:ad! Och det betyder att det snart kommer att dyka upp en PIF här också.
> Det är helg. Även om jag måste jobba hela helgen, så är det ändå helg.
> Jag fick träffa Ellas rara mormor och morfar idag (som också är mina svenska "fosterföräldrar" *fniss*) och blev dessutom bjuden på jättegod lunch (det gjorde att det var värt allt slit med dina förbaskade kartonger, Lisa!).
> Jag har faktiskt tagit ett par pyttesteg mot det där som jag vill men är för feg för. Det finns hopp!

> Det är bara några dagar kvar tills jag får träffa min syster och hennes stora mage. Ja, och hennes man också, så klart. ; ) Och hunden Filip, inte att förglömma. Jag ska vara där i flera dagar och vi ska bara ta dagen som den kommer och ta massor av foton.
> Bloggen har passerat 40.000 besökare - yay!
> Jag har världens finaste familj:


Happy Friday!

14 maj 2008

Mitt liv på 6 ord.

Vet vad jag vill. För feg.

Utmaning/SWE

Är du en sån som jag som ofta brukar välja film eller bok utifrån omslaget?! Själv köper jag t.ex. hellre en bok med ett inspirerande omslag än en som ser trist ut. (Vilket säkert gjort att jag gått miste om en hel del bra böcker! *LOL*) Min veckoutmaning till dig är: inspireras av ett bok-, film- eller skivomslag! Du kan göra allt ifrån en total CASE till att bara inspireras av upplägget eller färgerna eller någon annan del av omslaget som tilltalar dig. Du kan självklart välja samma omslag som mig om du vill.

Själv har jag valt cd-omslaget till Mikas album Life in Cartoon Motion. Jag har inspirerats av designen/upplägget, de starka glada färgerna och de många olika elementen.

Lycka till - jag ser fram emot att få se din layout! Här är min!
/Anna

13 maj 2008

Ditt liv på 6 ord.


Snubblade över en rolig blogg idag: ditt liv på 6 ord.
Har skickat in mitt bidrag, men det har inte lagts ut än.
Skicka in ditt du också! Eller flera!

Lägesrapport

Inget pyssligt idag, har varit på bokcirkel hos Liv Saga hela kvällen, och när jag kom hem blev det att sitta och prata strunt med kompisen Janne som hade vägarna förbi stan och som vi inte träffat sen i somras.
Tisdag kväll ska Malin och Lisa komma hit och vi ska pyssla morsdagskort och lite andra hemlisar och kanske ett litet projekt jag är sugen på också, får se vad som hinns med och om scraplusten håller i sig...
Har suttit och redigerat lite till hemlisprojektet ikväll, men nu är det sängdags! (Äh, det är inte så spännande egentligen, men det är ju roligt att få ha lite småhemlisar i sitt annars väldigt ospännande liv!)

12 maj 2008

Skiss #11

Ni vet vad måndag betyder vid det här laget, va?! Ny skiss hos Kortskissen!

Mitt bidrag:


Ha en bra vecka!

/A

Söndag

Söndagsmiddag hos Malin och Halvar



10 maj 2008

Min familj




08 maj 2008

Tapas

Dra på trissor, kors i taket [insert valfritt talesätt] - en ny layout! Ja, de har sannerligen inte duggat tätt på sistone, och när det väl kommer en är den väl inte direkt nåt mästerverk heller (som ju alla mina layouter vanligtvis är *ironi*). Jag har tappat sugen litegrann. Jämför mig för mycket med andra och tycker att allt jag gör blir fult och tråkigt och oinspirerande, därför har det blivit många kort istället - en lagom utmaning i lagom storlek. Dessutom följer jag Mikaelas photoshopkurs, och det är det som känns roligast för stunden. Nåja, förhoppningsvis går det över snart, jag kämpar på.

07 maj 2008

Godispost

Fick mitt art card från Debee Campos (Drummergirl) idag - inslaget i rosa silkespapper med fin etikett - och det är så fint! Har satt det i en ram och blir glad varje gång jag tittar på det.

Fiffiga kort!


"Svenska Etsy"

... öppnar idag!
SIGNERAT.se ->

06 maj 2008

Min!

(Fake ttv - DLSdesigns)

05 maj 2008

Skiss #10

Skiss #10 ligger ute hos Kortskissen! Skynda skapa!

Mitt bidrag:

Ha en bra vecka!

04 maj 2008

Happy hubby


Soligt väder + en tur på H-Dn = Happy hubby.

Morsdagskort

Mammas kort blev lite enklare (använde samma upplägg som på tack-kortet):

Nu hade jag tänkt försöka få till en LO. Vi får se hur det går...!

02 maj 2008

Mysig dag

Vår dag i bilder:
Gos i köket

Vi far iväg till grusgropen i Röbäck för lite hundbus.
Ozzy, idag exakt 2 år och 7 månader.

Rally pussar hjärtat med K+M, O, R.

Rally delar ut mera pussar!

Rally letar tusselagom

Ozzy och Rally säger hej till hästarna

Vi åker och köper penséer, pelargoner och kryddväxter
Ozzy och Rally ställer motvilligt upp på bild, i rabatten bakom vårt hus