23 januari 2008

Nix pix, nej tack

Den här layouten känns mest som ett kringresande cirkussällskap *LOL*, men man måste väl inte vara supernöjd med allt man gör. En del ovanliga färger för att vara jag, men en hel del som är typiskt mig också. ; )

P.S. Fortsätt tipsa mig i inlägget här nedan. Jag tror som Zarah att man vill ha effekten av alla tillsammans. Det enda jag själv kan komma på är att knyta dem i ringarna på ett minialbum eller liknande.

9 kommentarer:

~Nancy~ sa...

Oh wow girlie.. this layout seriously ROCKS! your use of details is amazing.. as well as your use of colors!! Your bright and colorful work pops off my screen directly!!! Thank you so much for sharing and have a great week!

Anonym sa...

hej! jag började bara undra om jag faktiskt varit så slarvig att jag inte lämnat någon kommentar hos dig, fastän jag är här ganska ofta. cirkus eller inte, dina los är jättefina :)! och jag har hittat massor av coola bloggar tack vare dig (snällt att du gör jobbet att leta åt mig liksom ;) ). jag har tyvärr inget förslag åt dig ang. det där luddet... jag har själv suttit och funderat på det förut (fast aldrig vågat köpa, för jag tänkte att det blir nog mest råttbo av alltihopa om jag ger mig in på det :p ). men jag hade faktiskt funderat på det i samband med ett minialbum. fast med bara en ring, högst uppe i vänstra hörnet, och så en massa ludd. men jag vet inte... vill väldigt gärna se resultatet av det iallafall ;).

Sofie sa...

Få inte cirkus att låta som nå neggativt nu ;-) En liknelse har den dock och det är att den gör mig glad! Ha en bra kväll :-)

Unknown sa...

Gud va snyggt :D Gillar skarpt gult/rosa/turkost! Nice!

Anonym sa...

hihi.. sitter och skrattar åt påståendet "kringresande circussällskap". Det var roligt. Din layout är som vanligt ursnygg! Och vad är det där håliga pappret för någonting? Jag vill också ha. Du har gjort så att jag numera har piprensarbegär. *asg*

kram

Anna sa...

Men du den är ju helt underbar ( som allt annat du gör)Du är verkligen bra på att kombinera olika papper önskar att jag hade samma förmåga :O}/ Anna

Bellis sa...

Ja, du har rätt! Den liknar lite en gammal klassisk amerikansk cirkus! Det är väl det som gör att man blir så glad av den. :)
Angående "luddet" - kan du inte göra som en toppluvetofs och hänga på en LO. Det tror jag skulle passa perfekt på dina knasiga och vackra cirkuslayouter.
kram /Anna

Karoline Sigoldson sa...

Jag blir också glad av den! SNYGG!!!
:-)

Joy for Health sa...

Som en cirkus?? Den är ju verkligen helt fantastiskt underbar!! Jag gillar den skarpt! Precis som så mycket annat du har här i din blogg också :)