25 januari 2008

Min lilla hjälpreda

Här är min Krafter's Purse, som jag är väldigt nöjd med! Den ser rätt liten ut, men den rymmer otrolig mycket och den är perfekt att plocka ner en massa smågrejor i när man far iväg och pysslar hos någon annan.


Happy Friday!

5 kommentarer:

badanka sa...

gaa blir så nyfiken på vad du har i väskan!!!!!!!!!!!!
-du får ta ett kort på allt... Ja ska göra de på mitt som ligger i min lilla väska från YouDO:-D -alltså de var en utmaning;)

Anonym sa...

Åååå en KP!! Har du lyckats hitta den i Sverige, eller har du köpt på andra sidan pölen? Skulle vilja ha en KP2, men alla ska ju ha så förbålt mycket betalt för att skicka hit dem... *storknar*

Anonym sa...

åh en sån vill jag också ha. Jag vill me se vad du har i den. Det är ju nästan det roligaste, nästan.

Anna/Augusti_73 sa...

Hej! Nä, tyvärr är den inte köpt i Sverige, jag har köpt den på e-bay. Har varit spekulant på en KP2, men har också bangat p.g.a. frakten.
Det är nog inte alls särskilt intressant det som är i den - har aldrig använt den förrän igår kväll, och då slängde jag ner lite av varje som jag eventuellt kunde ha användning för. Och med tanke på hur mycket prat och hur lite pyssel det blev så använde jag knappt något alls. *LOL* Ska se om jag antar fotoutmaningen nån dag framöver, men jag lovar er, ni kommer att bli besvikna. *fniss*

Jag... sa...

Ja! Jag måste också ta o köpa mig en sån!