10 november 2007

Lite gladare ♥

Har scrappat med Liv Saga ikväll, och jag gjorde en (1) layout som jag blev jättenöjd med. Nä, jag är inte snabb, men det är mysigt att pyssla långsamt. Liv Saga körde på i sin vanliga racerfart och gjorde fyra(!). Fast hon hade också mysigt. =)

Har glömt att tacka
Yvonne och Linda/kosepute för den här - tack snälla söta!:

Jag skickar den vidare till alla som skriver kommentarer i min blogg - det gör mig glad!

Och när jag kikade in i raraste Åsas blogg såg jag att jag - i mycket fint sällskap - fått den här:
Gulle dej!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så mycket för en förträfflig kväll! Och ja, du gjorde "bara" en LO - men vilken LO!!!

Anonym sa...

Är ofta in och tittar på din blogg, men än så länge i all tysthet. Du gör en massa fint som är skoj att spana in åsså får man veta vad ni har för er när vi inte setts på ett tag :-) Tråkigt om livet känts lite skruttigt ett tag, det gjorde det för mig med så jag tog tag i söndagsfikaprojektet. Hoppas att vi får mysigt imorgon, ska försöka rå om dig lite extra så du får med dig värme i magen hem så här i höst/vinterrusket! Kanske får vi utrusta dig med en mjuk bebiskram eller två...de värmer länge. /Viktoria

KarinSN sa...

Tack för tankarna om DTandet! Möjligen kanske inte alla känner sig lika trygga i sitt eget skapande (klurar och funderar över hur allt hänger ihop), hm, ja, men det var bra tankar och du har så rätt så rätt så. Jag tänker också så ibland: jag gör utmaningen men skickar inte in för det räcker med att jag visar i mitt hörn av Internet där de som vill tittar in.

Och, mmm, Pantonlamporna är ljuvliga, jag blev så glad när jag äntligen efter mycket letade hittade lamporna med stort L som samlar rummet och ger det ett blickfång och ja, mums är de! Nu letar jag efter stolar till matplatsen som inte kostar 3500:- och uppåt, som är ljusa och luftiga, stilrena men med attityd och passar till ett runt jakaranda bord, gärna vita, och jag kommer behöva 8-10 stycken. Inte en lätt uppgift, det blir svårt att hitta så många perfekta i form och färg på secondhand. Men jag gillar de projekten det är ju form och färg! (och plötsligt bleknar scraputrustningen i kostnadsfråga och det mesta blir drömmar svåra att genomföra).

Kollar in här när bloglines säger till ;-) men är dålig på att lämna kommentarer. gillar hur du får ihop färg och form med kraftiga uttryck utan att det känns för mycket.