11 maj 2007

Nostalgi

Pratade med en väninna igår om mitt scrappande (Kristina, som tydligen är en flitig läsare av min blogg, tack!) - det är egentligen tack vare henne som jag är fast i scrapbookingen. Det var nämligen hon - trots att hon själv inte är det minsta pysslig (eller hur?!) - som tipsade mig om nybörjarkursen jag gick i höstas.

Hur som helst, jag berättade att jag blivit ombedd att beskriva min kreativa process för en blogg och att jag är lite bekymrad över att det kommer att bli ganska svårt eftersom den kan se så olika ut från LO till LO och jag i princip aldrig har en plan när jag börjar. Jag känner i alla fall att jag mer och mer hittat min egen stil och trots att jag bara scrappat sen september/oktober har den hunnit ändras/utvecklas ganska mycket. Den allra allra första LOn jag gjorde när jag gick kursen (efter att jag de första 3 gångerna av 5 i princip bara stått och bläddrat i alla papper...) är en 6*6 och ser ut så här:Jag tycker den är ganska söt och det är roligt att tänka tillbaka på att jag när jag började scrappa var helt galen i Dymo (nähä?!), men nu kan jag inte ens minnas när jag använde den sist. *LOL* Min allra första stora LO (12*12) var den här av Wilmer, som jag idag tycker är ganska enkel, men fortfarande tycker väldigt mycket om (lite Dymo här också!):Hur såg din första LO ut?

3 kommentarer:

Favvis a.k.a Tangerine sa...

åh, jag gillar dymon.. sån vill jag me ha...=)

Kristina sa...

jag svarar här...alfabetet jag skrivit HAGA med är QK;uptown girl...helt dö läckert alfabet(och på LO`n hade jag stansat i dekorgummi för 3-d effekten.)Trevlig helg!

cattis sa...

Dina var ju jättefina!!! Du skulle ha sett min första LO. Jag började scrappa 2003 och det jag använde mest var småstansar och mönstersaxar...