24 maj 2007

Bröllopsinbjudan

Skrev för ett tag sen om att jag och syster varit på Papprikas maraton en lördag och gjort inbjudningarna till systers och systers sambos bröllop. Nu är de skickade och officiella, så här kommer en bild:

Enkla och alldeles lagomt fina! Texten inuti är skriven på ett vitt papper med lite struktur, underst mullbärspapper och vita brads i varje hörn. Gjorde ett fint monogram också:


Och så pricken över i, kuverten:
Förtydligande: vi gjorde inte kuverten själva, de är köpta hos Ljunggrens pappershandel i Gamla stan. De är jättefina men visade sig vara lite besvärliga att skriva adressen på. Tanken var att jag skulle stämpla adresserna med snapstamps, men färgen ville inte fästa på det silvriga (som för övrigt fäste väldigt bra på fingrarna...). Lösningen blev istället att skriva ut adresserna på vita adresslappar på datorn - kanske inte riktigt lika snyggt, men fasligt mycket snabbare än snapstamps... ; )

7 kommentarer:

Suss sa...

Ojoj, vad fina de blev! Och vilka kuvert!

Lina sa...

så vackra inbjudningar! Perfekta enligt mitt tycke

Sanna F sa...

WOW vad snygga!!!

Lily sa...

Åh, vilka fina inbjudnings kort!!! *suckar av välbehag*

Hälsa din syster Lycka till med bröllopet!

Favvis a.k.a Tangerine sa...

Jättefina kuvert! Tur att d löste sig me adresserna! Hade varit lite svårt att skicka annars.. *fniss* Du fotar allt så fin!=)

ha d bra!

Myran sa...

Ljuvligt vackra inbjudningskort!

cattis sa...

Så vackra!