18 juni 2008

{plus & minus}

DAGENS PLUS
Det finns såna som fortfarande läser min blogg, även om det är mitt i sommaren och det finns en massa roligare saker att göra. =) PIF-en är på, skriv en kommentar före typ söndag eftermiddag/kväll i inlägget här nedanför nån gång så är du med i utlottningen. (PIF = pay it forward, jag skickar en pysselrelaterad present till nån, som sen i sin tur ska skicka en till nån annan.)

DAGENS MINUS
VARFÖR får man betala 22 kronor i porto när det uttryckligen står att man ska betala enligt postens portotabeller och brevet väger endast 60 g?? Det är inte pengarna i sig det handlar om, det är känslan av att ha blivit lurad. Och känna sig lurad är det sista man vill som kund. Jag har god lust att bojkotta såna scrapbutiker, ett jävla sätt är vad det är. *MORR*

Ha en bra dag!

19 kommentarer:

Sara sa...

Jag är nog inne här MINST 2ggr/dag och inspireras av alla dina fina alster samt läser dina 'noveller' *fniss*. Just nu är det din 'happy book' som jag inspireras en del av! ♥
Kramen Sara

Cattis sa...

Jag är in och kikar dagligen..du inspirerar mig massor! =)

Och jag tar gärna en lott!

Kramis!

http://kathis.blogg.se/

Anonym sa...

Såklart du har läsare, jag kollar in så fort du har uppdaterat, dock jäkligt dålg på att kommentera. Ska bli bättre på det nu, lovar!
Som jag skrev i ditt tidigare inlägg, jag vill inget hellre än att vinna en pif ifrån dig :D Skulle vara helt super då jag ser dig som en förebild inom scrapbooking. :)

So, Of course anmäler jag mig i detta inlägg också :)

Hoppas du får en super dag.

Anonym sa...

Jag är också inne och tittar jätteofta. Dina starka färger och ditt speciella sätt att scrappa ger meg massor av inspiration. Tycker absolut att du ska starta PIF'en nu.

Kram Sandra

Kajsa sa...

*plussar på lite*
mer sommarbloggar!
kanske också borde dra mitt strå till stacken... *skratt*

Anonym sa...

Ja, jag kan nog inte sluta läsa bloggar bara för att det är sommar, jag är totalt beroende!

Marie - Med mina händer... sa...

Här är en till som har satt undan bloggtid till dig. Jag har dragit ner på rundan, men du finns självklart med för du inspirerar mig massor!

Ang. porto-grejen så tycker jag att du ska ta kontakt med butiken, kanske har det blivit något fel som butiken behöver se över. Så tänker jag i alla fall.

Glad midsommar! *kram*

Malin sa...

Va DU inte blogga :o!!!
HUR ska jag klara mig utan min dagliga inspirationsinjektion!!!
♥-Malin

Anonym sa...

Hej hopp Anna!
Kikar in emellanåt i din blogg o förundras varje gång över dina härliga o inspirerande färgglada kort o foton.
PIF-utlottning verkar kul :)
Kram HelenaN i Övik

LottaM sa...

Men du va jag skulle sakna ig och din blogg. jag älskar alla dina klara och häftiga färger och layouter. Keep up, please!

petrified in pink (Petra) sa...

Här har du ytterligare ett stort fan! Och nu när jag förstår vad Pif är (rodnar...) så vill jag ju självklart vara med, tänk att få något skickat från dig, vilken ära! Tusen tack för all din inspiration.

Karoline Sigoldson sa...

Jag läser självklart din inspirerande blogg!!!
:-)

fraise sa...

Jag tom läser din hundblogg! :-D Trots sommarlov. Okej- kanske inte lika ofta som den här- det erkänns. ;-) Men jag gör det iaf. Fast jag hinner inte med pyssel eller eget bloggande just nu. *rafsar åt mig en lott* ;-)

maybe*mej sa...

så det är det som piffad innebär. Har ju hört talas om det men inte riktigt förstått hur det går till.
Din blogg har jag under mina feeds eller vad det heter..Man ser så fort du uppdaterar.

Tror det är din blogg och Mikaelas och Petrified in pink här ovan och i ett litet hus..som gäller för mig bland de svenska bloggarna. De är också duktiga på att uppdatera.

Alltid lika kul att kika in här på kvällen.

Tudeluuu och gonatt.

(Favvis)Maria sa...

Men det där med portot.. är det inte för att det blir skrymmande då? Det kostar 11 kr extra om det är över nåt visst mått...

Diana sa...

Svenska portot är öht jättedyrt tycker jag! Men jag jämför ju vad jag får skickat hit från USA till kostnaden av någon hundralapp ;)

Trist att få en högre portokostnad än utlovat. Skulle inte heller handla där om jag inte fick det kompenserat i efterhand.

Nallebr.. sa...

ja din blogg kikar man ju alltid in på, och blir inspirerad av dina fina foton och allt fint du pysslar ihop!!! så ta inte sommarlov, tänk så tråkigt vi skulle får då!!!

Marie sa...

Oj, du är ju en jätteinspiriation! Jag kikar in här och läser ifatt med jämna mellanrum :)

Meri(txell) sa...

Självklart tittar man in fortfarande, dina LO:s och färger är "pure summer"!! Hoppas det inte blev för sent för detta inlagg! Kramar,

Meri