25 juni 2008

PIF:ar/RAK

*LOL* Jag måste skratta, det är inte klokt. Har precis haft lottdragning assisterad av Ozzy, Rally och notarius publicus Micke.

Eftersom det blev lite trixigt med kommentarer under två inlägg så körde jag inte min vanliga grej utan istället skrev jag ut alla inlägg, klippte lappar och la dem i en keps. Hade engagerat Micke i lottdragningen, men hur som så tänkte vi att vi kunde testa att låta Ozzy och Rally dra lott, även om jag verkligen inte trodde att det skulle funka, men shitt pommfritt vilka talanger de har, det funkade! Låter helt knäppt, jag vet, jag önskar att vi hade haft kameran till hands eller haft sinnesnärvaro att filma det med mobilen, men vi blev så shockade att vi liksom bara fortsatte att sträcka fram kepsen och de fortsatte att ta en lott och vi hurrade och klappade händerna som om de utfört värsta hjärnkirurgiska ingreppet. *LOL* Såg antagligen inte klokt ut.

Anyway, Rally drog först Ninas lapp, sen drog Ozzy Karoline Sigoldsons. Grattis till er två! Skicka era adresser (min mailadress finns till höger) så kommer era PIFar med posten. Sen hade jag tänkt skicka en liten RAK också eftersom ni var så många som kommenterade, och då drog Ozzy Danielas namn! Grattis till dig också! (Har din adress.)

Over and out!


P.S. Åker till Hugo imorgon och blir borta till söndag, fixar PIFarna/RAKen när jag kommer tillbaka.

8 kommentarer:

Daniela sa...

Åh helsike vad glad jag blev nu! :D Jag vann alltså en Rak av ingen mindre än dig! *yay!*
Överdrivet glad nu ska du veta. Tack Tack Tack!

Kramar!

Nina sa...

Öh...Nina-jag? Eller Nina någon annan?? Äh, det måste väl vara mig du menar? Weeeee!!

*hoppas*

You've got mail, babe ;)

Lily sa...

Grattis, tjejer!!! Vilken kul lottdragning, önskar jag var en fluga på väggen hemma hos er. :-)

Hoppas din Hugo-vistelse blir precis det du drömt om!

SABINA sa...

Jag instämmer - grattis tjejer!
Det hade varit SÅ roligt att se Ozzy å Rally - det är ju helt osannolikt! Ha en trevlig tripp!

Silje Røe Hagland sa...

HAHHAAHHA jeg doer! Jeg tror ikke jeg ar ledd saa godt paa lenge :D takk skal du ha :) Jeg kan jo bare se det for meg, dem trekker lappene :)

Morsomt :D

Augusti_73 sa...

Nina: Japp, Nina-du! =)

Ja, det var sjukt roligt med lottdragningen, önskar verkligen att vi filmat det. Skrattar fortfarande när jag tänker på det.

Ååååååh, ni kan inte förstå så fin han är, Hugo Liten!

Ses/hörs!

Karoline Sigoldson sa...

Åh!!! Vad kul!!!:-)
Jag kan inte se din mejladress, skumt...
Men du kan mejla mig först, så får du min adress:
frusigoldson@yahoo.com

Hoppas att ni får en härlig helg!
:-)

Lily sa...

Kikar bara in för att kolla om det löst sig med plastfickorna till fotografier. Jag har nog en lösning... Jag har 10 st 6x6" plastfickor (MakingMemories), de kan du skära ner på höjden och sätta hålen där du vill ha dem. Jag köpte dem på mega-rea när en butik i Lund skulle lägga ner för länge sen... Du kan få dem! Just let me know! :-)