31 december 2007

Gott nytt 2008!

En hel del har hänt sen jag sist hörde av mig. Julen firade vi i Finland, och även om vi inte fick någon vit jul har vi haft det bra och umgåtts med familjen och njutit av ledigheten. Tomten var mycket snäll, och sötast av alla julklappar var så klart Rally, som vi hämtade i Värnamo i fredags. Kaxigare valp får man leta efter, Ozzy suckar tungt med jämna mellanrum. *LOL* Bilder kommer så småningom, just nu har vi fullt upp med att lära känna valpen och försöka hitta nya rutiner.

Jag börjar så smått längta efter att scrappa igen - måste se till att få några fina bilder på Rally först. Ska haka på Mikaelas utmaning också, favoriter från 2007: 10 foton och 10 LOs, nån dag här i veckan.

Nyårsafton firar vi hemma framför brasan med hundarna - god mat och en bra film är planen. Och med en hel del pauser för att springa ut och pinka Rally. ;) Hoppas att ni får en mysig nyårsafton och att det nya året kommer med mycket kärlek och lycka till er alla!
Nyårspussar!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Gott nytt år till er alla fyra!!! Vi har just kommit hem från grannarna, där vi avnjutit en grym middag öch faktiskt också haft sällskap av en liten liten hund; en alldeles ny dvärgschnauzervalp. Hemskt söt! Ella har flinat sig igenom hela kvällen och sov gott vid tolvslaget. Nu ska vi också sova! Pussar och kramar från Lisa, Pär och Ella Aline

Anonym sa...

Gott nytt år! Ser fram emot att få se voffsingarna på lo:s sedan! Kram maria

Karoline Sigoldson sa...

Gott nytt år!
Vad mysigt med en liten valp...
Ha det så bra!
:-)

Christine sa...

Så sööt!!!
Gott nytt 2008 =)