09 juni 2011

Hipp hurra för Hugo!

Idag (edit: oops, innan jag blev klar så hann klockan bli över midnatt så egentligen borde det stå 'igår') fyller finaste ungen 3 år! Hipp, hipp hurra för mosters älskling! I helgen var jag ner på kalas, det var massor med gäster, stora som små, och Spindelmannentårtan som var beställd fixades av mummu. Själv bakade jag (med viss assistans av födelsedagsbarnet) cake pops, kolakakor, smartieskakor och hallonrutor. Cake pops kan jag verkligen rekommendera - superenkla att göra och uppskattade av både barn och vuxna. Sötnöten:


Och så träffade jag ju lillebror, han som hade så bråttom ut i världen! Lillebror heter Levi, och vill helst ligga och mysa på någons mage. Visst är han rätt lik
storebror vid samma ålder? Fast den här lillskrutten vill mest blunda. ♥Storebror ♥ Lillebror


Jag kom hem med en förkylning i bagaget, inte kul i den här värmen, men förhoppningsvis stannar den inte så länge - idag kan jag åtminstone svälja utan att det känns som tusen knivar i halsen. Micke drog iväg på H-D till Sölvesborg på Sweden Rock i måndags och är inte tillbaka förrän nästa måndag, så den här veckan är det bara jag och pojkarna. Vi tar det mest lugnt, varken jag eller hundarna gillar värmen särskilt mycket (nä, jag vet, man ska inte klaga, men jag gör det ändå) och när man inte är kry gör man inte så många knop hur som helst. Ikväll var vi ner till huset och kollade, det går framåt även om det är en hel del kvar. Ska lägga upp lite bilder snart, lovar!
/A

2 kommentarer:

Mikaela sa...

Vilka underbara bilder. Hugos lockar i nacken, såååå sött och lille Levi, när han gäspar. Gud så söt.

Mya sa...

underbara foton. tack för inspirationen, det behöver jag nu :)
kram