17 juni 2011

Slutseminarium och kökstapet

I onsdags hade jag slutseminarium på mitt avhandlingsmanus och var så klart skräckslagen innan. Men jag hade en jätteduktig skuggopponent som kom med saklig och bra kritik och värdefulla synpunkter, och som kunde säga det på ett sånt sätt att det faktiskt var riktigt bra stämning hela seminariet, så det kändes otroligt bra efteråt. Visst, en del saker ska fixas till, inget annat var att vänta, men det gick ändå mycket mycket bättre än jag trott. Nu siktar vi på disputation i december för att jag ska slippa stressa, jag jobbar ju ändå heltid.

I onsdags for vi också ner till huset och kollade tapetstatusen och då var han nästan helt klar, bara halva hallen var ogjord och den gjorde han klar igår så nu är alla tapetserings- och målningsarbetena helt färdiga. Jag är grymt nöjd med alla tapetval vi gjort, t.o.m. tapeten i hallen som vi nästan valde "i brist på bättre". Ska jag ångra mig lite med något så är det att tapeterna i vardagsrummet kanske blev lite väl mörka för det rummet, men mönstren är jag ändå nöjd med. Och allra nöjdast är jag nog med köket! Det är svårt att ta foton som gör tapeten rättvisa men här kommer i alla fall två bilder:


Jag återkommer med bilder från de andra rummen.
Imorgon är det stakettalko (talko är ett suveränt ord, kolla t.ex. här om du inte känner till det) så nu måste jag rusa iväg och skaffa en del grejor, som märkspray och lacknafta. : )
Ha en finfin fredag!
/A

5 kommentarer:

Emma sa...

Så fint det blir!

Lotta sa...

Vackert!! Visa gärna mer! Tapeter och vackra färgkombiationer är min last och du är så bra på båda!

Marie/Mison sa...

Tapeten är HELT underbar! Räkna med att jag kommer och kikar in den live snart. Börjar min semester på måndag så jag behöver förströelse....

Angela sa...

Vilken tapet, verkligen jättefin!

Mya sa...

är så himla glad för att vi får följa arbetet med huset. eftersom vi är mitt uppe i samma grej så är det kul med inspiration :)
jag älskar tapeten som ni valt till köket. ser så himla fint ut. Jag börjar fundera på vad jag ska klä mina väggar med nu. jag börjar få panik på alla vita väggar.
kramkram