13 mars 2009

Tyst

Oj, kikar in och konstaterar att det har varit tyst här i veckan. Dagarna bara rusar på, och den här veckan har det varit mer än vanligt. Jag har skapat NOLL så här långt, men på lördag/söndag ska jag på träff i Övik, så då hoppas jag få till något.

Målaren kom i måndags och satte upp tapeten, och ja, vad ska jag säga... Nu, 5 dagar senare börjar jag väl vänja mig så smått. ; ) Vi har inte haft tillfälle att sätta upp allt på väggarna, och eftersom tapeten är ljusår ifrån hur väggarna såg ut innan så tror jag inte att vi kommer att sätta upp allt heller. Jag har inga bilder att visa, men jag kan i alla fall berätta att tapeten är den här:

Nu är jag sugen på att måla om i scrap-/gästrummet också, men vi får se när orken kommer. Och det rosa skåpet som står i hallen blev väldigt blekt mot tapeten, så det måste nog få sig en ny omgång färg nån dag också. Snart.

Här är en annan som kikar in, på en digilayout jag gjorde för ett tag sen:

Credits: Papper, fågel - Laura Deacetis & Nikki Beaudreau, clip - Cherie Mask, blomma - Kasia Designs, ramar - Paislee Press, label, swirl, artsy edge - Rhonna Farrer, tab - Amber Clegg, knappblomma - Rachel Young, stitching holes, safety tag - Katie Pertiet, pratbubbla - Erica Hernandez.
Happy fredag!

10 kommentarer:

Evelina sa...

Åh! Du scrappar bara snyggast av alla jag vet! Totally lovely!!!!
OCH... snygg tapet!!!!
Kram

Anonym sa...

Hallo! Tapeten ser ju jättefin ut! Passar garanterat bra hos er! /S.

Linda sa...

Jättesnygg tapet!

Jenny Bergvall sa...

Åh min favorittapet... den är på min önskelista!!
;-)

(Favvis)Maria sa...

Lovely!

(snygg tapet)

Ella Aline & co sa...

Så fiiiin tapet. Nu vill jag också tapetsera om hallen, inte räcker det med ett findus gröna ärtor-grönt barnrum längre... Kramen!

Ann-Sofi sa...

Fin blogg, och du skapar riktigt fina alster. Och tapeten var också fin :-).
//Ann-Sofi

fialoppan sa...

Ååå så fin tapet!! Härlig layout! Ha en skön helg!

Sanna F sa...

Mysig layout!!! Urcool tapet!

petrified in pink (Petra) sa...

Äääääälskar den tapeten, skall bli spännande att se hur den blir hos er! Layouten är superfin, men jag gillar ju det mesta du gör:-)

Hoppas du får en härlig helg!