17 mars 2009

Trött

Åh, jag är så trött att jag tror jag dånar. Vet inte när jag ska få chans att komma ikapp heller... *suck* Sitter och försöker jobba på mitt föredrag nu men inser att jag nog borde gå och lägga mig istället.
Ikväll har jag varit och kollat SATC-film hos Susanne. Såg den i somras men hade hunnit glömma det mesta, så det var kul att se den igen. Och så bjöd hon på supergod mat också, medelhavsbuffe, typ ; ) (By the way, mina apostrofer har fått spunk, när jag vill skriva t.ex. e med apostrof trycker jag som vanligt apostrofen först och sen e, men resultatet blir detta: ´´e. Så jävla knäppt. Nån som vet hur jag fixar till det?). Anyway, det var hemskt trevligt! Tyvärr var jag tvungen att åka hem och jobba direkt efter filmen, det hade varit trevligt att sitta kvar och surra ett tag.
Imorgon är jag och hundarna hemma själva, Micke ska till Stockholm över dagen. Själv måste jag jobba häcken av mig, hundarna kommer nog inte att göra många knop. Skriva föredrag är prio ett, sen måste jag fixa Zoegas-kaffe också, har fått en beställning från kompisarna jag ska sova hos i Helsingfors.
Önskar att jag hade massor med tid att bara skapa, som det är nu vet jag inte när jag ska klämma in skapartid. :( Här kommer i alla fall en simpel digilayout jag gjorde för ett tag sen, med en AliE-mall:


Jag har varit dålig på att skriva credits på de senaste digilayouterna. Ska fixa det så fort ork infinner sig.

/A
Credits: Template - Ali Edwards, papper - Feifei & Taylor Made, swirl - Rhonna Farrer, bokstav och filthjärta - Pattie Knox.

4 kommentarer:

Marie - Gula Villan i Vallen sa...

Jag är också inne i en tröttperiod just nu. Jag tror att det är våren som gör en trött. Likadant varje år. Tur att det går över. Nu har det ju börjat bli soligt i alla fall. Vet du - när jag är så trött som du verkar vara går jag och lägger mig en stund på dagen... Även om jag eg inte har tid, blir jag mer effektiv efteråt, så då jobbar jag ikapp den tid som gick bort till att sova.

Miss Goldie sa...

Tack så jättemycket för din kommentar i min blogg! Otroligt roligt att få beröm av nån som är så duktig som du! :-) Du är verkligen superbra på att digiscrappa, gillar din stil massor!

Sabina sa...

Skön layout, man blir lixom glad! Kul att läsa att någon mer än jag fortfarande använder ordet spunk, hehe! Ibland när sånt händer brukar det hjälpa att starta om programmet eller datorn - men du har säkert redan försökt det. Dessutom sitter jag på en Mac, kanske inte funkar på samma sätt...
Tänker på dig m föredraget idag. Det kommer gå kanon!

Lisa sa...

vilken fin enkel LO, gillar den!