25 mars 2009

Sometimes :: Ibland

Onsdag igen, fattar inte vart dagarna tar vägen - tänk att det nästan är april! Vi har haft sol de senaste dagarna, men det är alldeles för kallt på nätterna så snön smälter inte undan så snabbt som man skulle önska. Är i alla fall härligt att se lite barmark här och där, även om snön i trädgården är nästan halvmetern tjock... Ikväll är det träff med bokcirkeln och eftersom det är våffeldagen så har vi blivit lovade våfflor till fikat, det blir nog dagens höjdpunkt. ; )

Jag har inte alls scrappat så mycket på sistone, knappt alls faktiskt, varken digitalt eller pappers-. Det finns alltid en massa måsten som går före, och att både jobba och skriva avhandling lämnar inte så mycket tid till skapande, åtminstone inte med gott samvete. Hittade en art journaling-sida jag gjorde för ett bra tag sen, och i brist på något nytt får den hänga med idag:

Ha en fin dag!

4 kommentarer:

Sanna F sa...

Super duper coooooooooooooool!!!

Cattis sa...

Här har vi också rätt mycket snö kvar..och idag snöar det igen =( Men det går ju åt rätt håll, mot ljusare och varmare tider, en liten tröst ;) men snart är vi där!

Underbar och kreativ journalingsida!

Kram!

Nina sa...

Ibland är det svårt att hitta kreativiteten när man har energitjuvar och bara får dåligt samvete...känner igen det där. Men, pysslandet ska ju vara ett nöje, ett andningshål - så ha för guds skull inte dåligt samvete för att du inte uppdaterar varje dag (då blir det ju FLER måsten!)! Vi fans finns här och väntar troget och tålmodigt på nästa Anna-alster.

Å apropå alster - UNDERBAR layout...jag älskar den där färgglada stilen. LJUVLIGT FINT! :D

Torill sa...

Så utrolig stilige AJsider du lager!! Utrolig bra!!
Og takk for din kommentar på min - koselig!!
kram!