23 mars 2009

Skiss #51

Hemma igen, efter en riktigt fin helg i Helsingfors. Louise kom och mötte vid flygbussen, sen pratade vi bort några timmar på hotellet. Fredagen var det dags för seminarium, och även om jag var nervös och inte kunde njuta av hotellfrukosten på morgonen så tror jag nog att det gick hyfsat bra (det var i alla fall ingen som slängde ruttna tomater på mig...) - tack för tumhållningarna! Lördag morgon kom Louise och åt hotellfrukost med mig, sen blev det en dag på stan, och på kvällen lagade vi mat och kollade Robinson (som vi tyckte "sådär" om). En helg med alldeles lagomt tempo utan några måsten (förutom föredraget då), det var precis vad jag behövde just nu. Helsingfors är en jättefin stad, jag ska försöka övertyga Micke om att vi måste åka dit tillsammans snart! ; )

Ny vecka, ny skiss hos Kortskissen:


Här ser du resten av tolkningarna.
Ha en bra måndag och en finfin vecka!
/A
P.S. Nästa vecka är det dags för skiss nr 52 hos Kortskissen. Det ska firas med skissutmaning och utlottning, så håll ögonen öppna!

6 kommentarer:

Myamia sa...

Skönt att du haft en bra helg. Ljuvligt kort :) tycker det var dupersnyggt med spetsen sådär :) kram

Torill sa...

Så masse utrolig flott du lager!!
De AJ-sidene dine er UTROLIG flotte!!!
Håper det er greit at jeg linker til deg, for hit inn vil jeg igjen!!
Vennlig hilsen Torill

Gunilla|uniquelyme sa...

Helt underbart som alla andra dina kort. Samlar dem på hög i inspirationslådan. Var hittar du allt det fina? Både materialet och det du gör med det!

Susanne H sa...

Åh, vilket härligt kort, i sprallig färger. Det blir man glad av!
Kram

Nina sa...

Wow, det där kortet är det finaste jag har sett idag...och jag har sett många! HELT LJUVLIGT!! Älskar färgerna. Du é grymmast!!

Erica E sa...

sååå snygg!