08 mars 2009

Carpe Diem

Hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg har varit bra, även om jag önskar att den var åtminstone en dag längre och att jag hunnit mer "tråkiga" saker som fanns på listan (man har ju en tendens att börja med de roliga sakerna...). Men men, det är bara att köra på, det blir som det blir.
Igår satt jag och gjorde en art journaling sida till Dinas klass samtidigt som vi kollade på Andra chansen. Uppgiften denna gång var att jobba med minst 10 lager. Jag tappade räkningen ganska snabbt, men det blev nog minst 1,5 ggr så många, kanske fler. Roligt hade jag i alla fall och så här blev resultatet:

Veckan som kommer blir busy-busy. Utöver vanliga jobbet ska jag vikariera två dagar på mitt gamla jobb, och på torsdag kväll ska jag och se Män som hatar kvinnor. Försöker att inte ha för höga förväntningar, men jag tror och hoppas att den är bra. Måste försöka få till lite avhandlingstext också, och lördag morgon sticker jag till Övik på scrapträff, sover hos Kicki och kommer tillbaks på söndag. Nästa helg ska jag till Helsingfors och hålla föredrag, vilket väl känns så där, men jag får också träffa bästa Louise och Nicke, och det blir i alla fall skoj.
Roligast den här veckan blir att målaren kommer imorgon! Tapeten har äntligen anlänt från England (de ringde och sa att den skulle komma i slutet på veckan så att de kunde komma imorgon, men jag tror det när jag ser det), så nu ska projektet avslutas (eller tja, vi har köpt nya golvlister också, och något säger mig att det kan ta ett tag innan de är på plats...).
Ha en skön söndag!

2 kommentarer:

Meri(txell) sa...

Det här är helt fantastiskt! Vilken talang du har! Jag har nu vågat börja och tyckte det var sååå roligt, resultatet är en annan sak, men jag kanske vågar publicera det någon gång den här veckan! :) Kram och lycka till med din "busyga" vecka!

Cattis sa...

WOW!! Helt fantastiskt läcker!!♥ Ååhh..vad jag blir inspirerad nu!