01 mars 2009

Art Journaling 102

Art Journaling 102 med Dina Wakley körde igång i veckan, men jag har inte haft tid att testa förrän nu. Jag älskar de här kurserna! Om det är nån som är sugen på att prova så kan man fortfarande anmäla sig, och om man vill ta 101 först går det också bra, den finns i arkivet. Kurserna ges hos Get It Scrapped. Förra omgången tror jag det var bara jag och AnnaB som tog kursen, men nu har jag sett att det är några till som hoppat på.
Första lektionen gick ut på att hitta ett motiv och använda det som stencil. Jag har använt gesso, akrylfärger, oljepasteller, sprayink och en sharpiepenna och så har jag stämplat lite också. Jag valde en fjäril, och så här blev mina två första sidor:


Den här söndagen är fullspäckad: skriva avhandling och förbereda måndagens seminarium, rätta verbprov, planera lektion, gå en promenad, och så skulle jag så klart vilja hinna lite roliga saker också, scrappa och måla lite. Vi får se hur det går...
Ha en skön söndag!

5 kommentarer:

Jenny Bergvall sa...

Wow A, dom är underbara!!!!!
Hade nog också valt den fina fjärilen som motiv. Åh, jag vill också gå.. men jag har inte de pengarna nu. *snyft*
KRAM

Meri(txell) sa...

Åhh, helt fantastiska dina sidor! Jag går också kursen men har bara läst så länge och fixat en artjournal!! Börjar bli sugen nu efter några veckor utan inspiration och när jag ser dina sidor så blir jag även mer sugen! Vad använde du för papper? Jag har köpt akvarellpapper men vet ej om det fungerar... och oljepasteller, har du hittat dem i Sverige? Tyckte det var lite tråkigt och dyrt att köpa dem i USA...
Ha en underbar söndag, vi har en otroligt fin dag i Stockholm,solen skiner!!! Kram

Augusti_73 sa...

Tack Jenny, ♥!
Meri, jag mailar dig!

terese sa...

ooo!! underbart!!!

Maria sa...

Woaw! Helt underbara. Du skulle göra dem i större format och sälja som tavlor och det dyrt. Tack för en inspirerande sida. Länkar med en gång.

Ha en bra dag.

Kram Maria