31 oktober 2008

Äntligen fredag!

Tror jag... Fredag betyder ju att det nästan är helg, och helg betyder att veckan redan har gått vilket i sin tur innebär att jag borde ha gjort en massa saker som jag inte har gjort och att det som grädde på moset snart är måndag igen... Hängde ni med?!? ; ) Hur som helst, fredagens höjdpunkt blir min lunchdate med Malin och Signe, helgens höjdpunkt blir scrapträffen i Hörnefors på lördag. Jag brukar i och för sig inte vara särskilt produktiv på träffar, men det blir skoj att träffa Kicki igen - det brukar betyda en hel del babbel och många skratt!
Här kommer en Hugo-layout:


Happy Friday!

/A
Credits: Rachel Young (papper), Katie Pertiet (pappersram, journalingetiketter), Amber Clegg (staples), somethingbluestudios.com (worn overlay), Rhonna Farrer (resten).

8 kommentarer:

Muffin sa...

Japp, det där hängde jag med på helt och hållet - det är fredag och måndag hela tiden!
Tack för snälla ord inne hos mig. Jag är här och tittar allt som oftast men är väl slarvig med att lämna kommentarer. Vilken fin LO, underbara färger du använder!
Trevlig helg! :)

Marie - Gula Villan i Vallen sa...

Men vad kul att du också ska till Hörnefors! Då ses vi där. Superfin layout på Söthugo.

Moma, Lilo, jag själv och en massa andra brudar har hållit på med en liten hemlis... Kolla in i bloggen under dagen så får du se!

Meri sa...

Hej Anna!
Du kanske kan boka lördag den 7:e februari för att komma ner till vår nästa mara!! ;) Det vore så kul! Du kanske vill också vara "gäst", som Lucy var den här gången, och ha en liten kurs under maran... Du får gärna maila mig om du vill veta mer om det, det vore SÅÅÅÅ KUL!!
Sen skulle jag vilja fråga dig om du har någon tips om hur man ska börja digi-scrappa för någon som inte har en aning. Jag skall göra kalender till mor- och farföräldrar men det här året skulle jag vilja testa digitalt. Har du någon tips om en bra sida jag kan börja kika? Tänker mest på hur man startar och jobbar. Tack och trevlig helg!

Meri

Susanne H sa...

Underbar! Vilket härligt foto!
Hoppas du ändå får en avkollpande helg. Jag hängde med i alla svängarna... känner precis likadant ibland.

Lilo sa...

Jag hängde med i svängarna jag med... Det är så det känns! Men fredagen är skön tycker jag! Vilken superfin layout! Trevlig helg!

Sanna F sa...

Underbar

ScrapKia sa...

Ska bli superkul att träffas och pyssla i morgon.... *s*

Kanonfin layout du gjort, kommer du att vara lika produktiv i morgon?

kram
Kicki
ScrapKia

Karins fotoblogg sa...

Snygg layout! Gillar färgerna!
Trevlig Halloween