14 oktober 2008

Mats hjärtar Fredrika!

Hej och hå, dagarna bara springer iväg! Måndag kväll var det bokcirkel, men ikväll kanske det blir lite scrap. I helgen lyckades jag göra klart minialbumet och igår postades det till butiken som ville låna det ett tag, det dyker nog upp så småningom här i bloggen också.

Just nu är det aningen kaotiskt hemma - vi håller på att göra en relining av avloppssystemet i hela huset. Vi har fortfarande vatten, MEN: inget får rinna ner någonstans - japp, det betyder ingen toa, ingen dusch, ingen diskmaskin i en hel vecka. *Suck* Som tur är finns diskmöjligheter och toa i källaren och på Mickes jobb 200 m bort kan vi duscha, så jo, vi överlever, men det blir mycket äta ute/äta hämtmat eller i nödfall äta på papperstallrikar och lite jobbigt är det allt. (Igår när jag skulle åka till Viktoria på bokcirkel var det sista Micke ropade efter mig: "Gå på toa innan du kommer hem!" *LOL*)

Här är en digilayout med Fredrika och Mats, denna gång med fotot i färg:

Credits: Holly McCaig (papper), Lynn Grieveson (turkos pappersremsa), Nancie Row Janitz (turkos ram), Rhonna Farrer (allt annat).
Ha en bra dag!

6 kommentarer:

~Sannasmamma~ sa...

Haha.. "gå på toa" *skratt*

Du är himla duktig på digiscrap!! Jag blir lika imponerad varje gång ;)
Kram!

Yvonne sa...

Så fin LO och underbart foto!

Diana sa...

Gah, vad jobbigt att vara utan vatten sådär! Skönt att ni ändå har nära tillgång till allt ni behöver trots att ni får ta er ut ur lägenheten.

Du är precis lika bra på digiscrapping som vanlig :)

Myamia sa...

SUPERunderbar lo!
Jag bävar för den dagen vi börjar renovera i vårt badrum. men vi har ju köket helt iallafall!

petrified in pink (Petra) sa...

Underbar LO och superfint foto. Jag älskar NRJs brushes, du är så duktig!

Sanna F sa...

GRYMT snygg layout!!!