21 oktober 2008

Förresten...

Nu har jag suttit flera kvällar och fyllt en varukorg hos en webshop, men när jag kommer till kassan och tittar vad jag tänker handla ångrar jag mig alltid: det är nästan bara papper! Jag vill ha fler dekorationer, men jag hittar ju ingenting?! Vad köper ni? Vad är er/a favorit/er för tillfället? Jag vill ha roliga, färgglada saker, som sticker ut, gärna både bokstavligt och bildligt. Suck.

13 kommentarer:

pysselpetra sa...

har du testat pom-pom-band? de finns ju i glada färger och sticker ut.
kommer inte på något mer just nu...

Marie - gulavillanivallen.blogspot.com sa...

Du gör precis som jag gör... Jag har pippi på papper, men när jag väl ska göra ngt saknar jag dekosar. Jag gillar de du brukar använda, så du får gärna tipsa mig var du handlar. Jag hoppas på mitt kit från Sweet Spuds som jag står vid postlådan och väntar på varje förmiddag! Du har väl inte varit här och norpat det? Det såg ialla fall ut att innehålla lovande färgglada saker (kolla här: http://www.mysweetspuds.com/sitebody/kits/0810Oct/main.htm & här: http://www.mysweetspuds.com/sitebody/kits/0810Oct/addon.htm). MVH/

Marie - gulavillanivallen sa...

Jo, jag igen... Jag undrar speciellt om chipboardstjärnorna du ofta använder. Vartifrån är de?

Linda - www.knorrigt.com sa...

Jag har fått massor med härliga dekorationer från Magdas, hon vet precis vad jag gillar. :) Pompoms, chipboard i fina färger, tyll, härliga band osv. Tror du hade gillat mycket av det, vi verkar ha lite samma smak. Förresten så använder jag mycket papper som dekorationer, köper många papper där man kan klippa ut saker. T.ex. de nya sassafras och vissa prima.

Sofia sa...

Jag har börjat köpa stickers, notisblock och roliga japanska saker på etsy.com http://www.etsy.com/shop.php?user_id=5259107
Hon har mycket roligt tyvärr börjar ju dollarn gå uppåt.

Karin sa...

Samma här, vill ha nya dekorationer... Har du kollat in Maya Roadgrejerna som kommit nu? snygga chipboarddekorationer som blir läckra om man klär dem med papper och färg och... Massor av läckra former. De har jag sett hos Scrapaddicted. Det och snygga pins. Papermaze säljer Pile of paper och annat kuligt (i läckra färger!). Vad mer... hmmm, du får gärna tipsa också för även jag vill fylla på med nytt :-)

Gunilla|uniquelyme sa...

Jag har samma problem! Jag gillar lager och mycket dekos men inte blommor. Tipsa gärna om du hittar något bra.

Sanna F sa...

Jag tycker också det är svårt att köpa dekorationer!!!! Så jag gör ungefär som du!!!

Sanna F sa...

Jag menar att jag fyller en webbkorg och sedan tömmer den igen ...

Yvonne sa...

jag har EXAKT samma problem.. jag har ju skrivit om det jag med! :-)

AnnaG sa...

Om det inte är så noga med att det ska vara syrafritt tipsar jag om att inte handla i scrapbutikerna!

Ta på dig dina "scrapglasögon" och gå på jakt i leksaksaffären efter små söta block, armband/halsband med berlocker som man kan ta isär, hårspännen med söta dekos, stickers osv. Kolla även på barnavdelingen på tex h&m efter småsaker vid snoddar o sånt!

Jag har sparat ett gäng fina/söta/tuffa tags som suttit på mina barns kläder som jag ska scrappa med.

Har du Lagerhaus i närheten brukar det finnas roliga stickers där.Du själv bloggade ju för ett tag sedan om badges som nått ftg hade gjort som scrapvariant av med tejp på baksidan, kan väl inte vara så svårt att ta bort nålen på en vanlig badge och sätta fast på sin lo?

Tipset med att klä chipboard själv så att det passar det man scrappar för tillfället tycker jag är jättebra. Jag har en Cuttlebugg som jag stansar ut egna chipboards med och klär eller målar, både bokstäver och former. Har bla den lager-på-lager-stjärnan du brukar använda =)

Hoppla blev visst en smärre roman detta hoppas att det var till någon inspiration!

Kikar in här ofta och jag gillar allt du gör och dina underbara foton!!!

kram Anna G

www.annag.blogg.se

Peterlina sa...

Samma här. Fast jag shoppar ju inte ens papper. :D
Jag tycker det borde komma några dunderroliga dekorationer snart... det känns som det är gammal skåpmat det mesta.

Teres sa...

Väntar med spänning på att få se vad du inhandlar:) Tar även fasta på några av tipsen här ovan.