02 april 2008

mRs

Hittar ingen pappersscrapmojo för tillfället. Kan känna mig jättesugen på att scrappa, men när jag väl ska sätta mig ner så är inspirationen som bortblåst. Digiscrappar lite så länge, tills mojon har hittat hit igen. Så här kommer en till:

Papper: Scrap Artist (April Showers, Nancie Rowe Janitz); Font: Scrap Artist (Shmootzy alpha, Nancie Rowe Janitz), Date stamps & staple: Scrap Artist (Amber Clegg), Photo die cut, label och alla penslar: Two Peas (Rhonna Farrer)

11 kommentarer:

silwerstar sa...

Det kanske är det jag får göra jag också, börja digi-scrappa lite? ;-D Visst är det knasigt när man känner att "nu vill jag scrappa" men när man sätter sig så bara försvinner allt. Jag hoppas på att hitta tillbaka till scrappandet på lördag när jag ska på liten scrapträff, om inte annat ska jag insupa en massa inspiration! :-) Hoppas du får tillbaka din mojo snart! kram

Fiffi sa...

Vad ska man säga.... du rockar digi OCKSÅ!

Evelina sa...

Fortsätt du med digiscrap tills inspirationen flödar igen för det är ju inte direkt fult det du gör... *himlar med ögonen* Människa! Hur kan du vara så fantastiskt duktig på ALLT?! Det är ursnyggt!!!! Ursnyggt!!!

Sannasmamma sa...

Guuud så fint!!!! <3

AnnaB sa...

Jamen det är nog bra med lite "försvunnen" mojo, för du gör ju kalasfina digi-grejor också!!!!

maybe*mej sa...

Jättefin. cool stil du har. I like it.

vi syns på woopsiekursen. Det ska bli kul att lära sig lite mer om foto..
hej så länge

myamia sa...

Superläckert!

Nallebr.. sa...

super snygga!!!

Marie sa...

vad du kan!!

Ballerina-Katarina sa...

Underbar kombination och färgval!

Älskar de penslar. Är det Rhonna Farrel penslar?

Augusti_73 sa...

Katarina - Ja, det är Rhonna Farrer!

Jag har försökt skriva listor nu, men ifall jag har missat något får ni gärna fråga!(Rent allmänt kan man säga att jag har köpt från 3 ställen: the Scrap Artist, Designer Digitals och Two Peas.)