01 april 2008

hAppy

Mitt allra första försök till att scrappa digitalt:

Ha en bra dag!

Papper: Scrap Artist (Soft solids, Nancie Rowe Janitz); Fonter: Scrap Artist (Shmootzy alpha, Nancie Rowe Janitz) och DaFont (Kaela, Harold's Fonts); Ram: Designer Digitals (Vintage Large Frames, Katie Pertiet); Labels: Two Peas (Vintage Labels, Rhonna Farrer); Postage Date stamps & Date Stamps staple: Scrap Artist (Amber Clegg); Alla penslar: Two Peas (Rhonna Farrer).

6 kommentarer:

ethel sa...

Snyggt!
Gillar bl a typsnittet du använt till "journaling" - vad är det för nån?

Hoppas att allt är bra m dig. Kram /E

Sannasmamma sa...

Oj!!! Du är duktig du!! =D

EmmLa sa...

Wow vilken supersnygg!!

Augusti_73 sa...

Tack! Det var himla roligt, även om papper och lim fortfarande känns roligast. ; )

Typsnittet heter Kaela och det har jag hittat gratis på nätet. Vad är förresten kutymen när det gäller digiscrapping? Måste man alltid ange vilka produkter man använt?

/A

terese sa...

det är ursnyggt!!!

Pepsi sa...

Åh, vad fint. Om detta är det första försöket skall det bli väldigt spännande att se fortsättningen. Jag som mest scrappar digitalt, när jag väl scrappar vill säga, håller med dig om det där med papper och lim, det är en särskild känsla och ibland (ofta) är det skönt att komma bort ifrån datorn.

Vad gäller din fråga så tror jag det är mycket vanligare att ange varifrån produkterna kommer i digital scrapbooking än i "vanlig", det har nog mycket att göra med att de som designar behöver all marknadsföring de kan få med tanke på att de bara säljer online.

Igen, verkligen snyggt!

Kram P. ♥