11 mars 2008

Taggad

The rules: Link to your tagger (check, det gör jag nu: Lisa) and post these 3 rules on your blog. (Check, reglerna är som följer:)
1. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
2. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
3. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.

1. Jag blir lätt fixerad vid något och sen går det lika snabbt över. Som t.ex. när jag bestämde mig för att samla på PEZ-figurer och köpte typ 90 stycken på en månad. Sen var det liksom klart, då köpte jag inga fler.

2. Jag gillar att köra fort. Och jag pratar med (läs: svär åt) andra bilförare medan jag kör.

3. Jag tycker att bästa stunden på hela veckan är fredag eftermiddag när man får gå hem från jobbet och vet att det är helg.

4. Jag är en samlare. Jag har ärvt det från min far. Tyvärr.

5. Jag älskar att ge bort presenter. Är ibland nästan roligare än att få presenter faktiskt.

6. Min favoritfärg är rosa. *LOL* Som om ni inte hade kunnat gissa det.

7. Den film jag sett överlägset flest gånger är Dirty Dancing. Och jag tycker fortfarande att den är lika bra. Och jag skäms inte för det.

Många är nog redan taggade, men jag taggar Johanna, Marie, Sara, Elin, Monica, Pepsi och Ella Aline. Om ni vill! Annars är det bara att strunta i det här inlägget, jag blir inte sur. ; )

5 kommentarer:

Monica sa...

Tack för inbjudan! Jag fick den här förfrågan för ett tag sedan och hade alldeles glömt bort den, så nu gör jag ett nytt försök.

silwerstar sa...

Åh, kul! Ska försöka komma ihåg detta ikväll! :-D

Anonym sa...

Köpte du 9o st Pez på en månad?? Med tabletter? Det blir ju minst 180 st paket att knapra i sig? *fnissfniss* :-o ;-) Hälsn/en som undrar över tabletterna :-)

Augusti_73 sa...

Njae. Jag köpte dem på tradera, så de allra flesta kom utan tabletter, även om jag nog har några som ligger och skräpar i ett skåp. ; ) Hade de däremot varit gjorda av choklad hade de nog aldrig hunnit börja skräpa...

Pepsi sa...

Hej Anna,

Har varit lite frånvarande ett tag på grund av att min minsta döptes i helgen. Jag antog gladeligen utmaningen och har svarat på min blogg!

Kram P.