25 mars 2008

Aj aj

Gjorde den här enkla layouten igår och använde Silwerstars skiss som fanns på Scrappiz cc. Skickade inte in mitt bidrag, men gillade skissen! - gillar alltid hennes skisser. ; )

Happy våffeldag!

12 kommentarer:

Maria sa...

Å jags gillar din layout lika mkt som du gillade skissen då för detta var underbart härligt. De där stjärnpapperen du använder, vad är det?

Lily sa...

Jag gillar den massor! Men... är det våffeldagen i dag? Festligheterna klumpar ihop sig i år, tydligen.
*kram*

fraise sa...

Jättesöt LO! Är det ett journalingkort eller har du klippt till ett själv?? jag är grymt avis på alla dina lil davies-papper också. Du verkar ha ett outtömligt lager av dem!!? :-) jag har bara tre som jag "sparar" till ngt tillfälle! *rädd om dem* *S*

Marie sa...

vilken sötnos!

Silje Røe Hagland sa...

aaa for en soet LO!! Du er saa fantastisk flink!! <3

Lilo sa...

Jättefin sida (som vanligt förstås). Jag gillar också Silwerstars fina skisser. Bandage på foten har min stackars vovve också gått runt med nyligen.

Monica sa...

Så snygg! De här färgerna, fotona och skissen tillsammans blir en riktig inspirationsbomb.

fialoppan sa...

Vilken läcker lo! Älskar färgerna!
Kom på att jag har ett likadant papper någonstans..nu blev jag inspirerad till att använda det!

tipsytessie sa...

Åhhh, så snyggt! Gööör snygga färger och han är ju så söt lille vovvisen! Vill ha, vill ha de där stjärnpapprena, de är ju så fina-har inte kommit mig för att beställa dem från USA än.

Nina sa...

Håller med - Silwerstars skisser är UNDERBARA, och din layout är likaså!! Läcker, charmig, härlig...allt på en gång. Har faktiskt också gjort en layout (som är ett kort) med två av samma papper - INNAN jag såg din LO här, hihi!

*kram*

Diana sa...

Vilka underbara färger!

silwerstar sa...

Meeen så SNYGGT! Du vet då precis hur mina skisser ska tolkas! ;-) Jag äääälskar alla stjärnor och prickar och så ju modellen på fotona himla fin också förstårs! :-)