04 mars 2008

Remember

Den här LOn fick ingen egentlig rubrik, men den får väl heta Remember eftersom jag använde den stämpeln. En LO om hur man kan vilja komma ihåg en alldeles långsam och ganska trist lördag, bara för att man spenderade den med dem man tycker allra mest om.

Ha en bra dag!

12 kommentarer:

Lilo sa...

Spralligt glad! =) Jättefin! Jag ska försöka hinna lifta din LO hos Kreativa Rummet, den är så himla fin så jag får utgå från att min blir fulare men ha kul ändå. ;)

Yvonne sa...

Aaw! Så fin!!

Zarah sa...

Underbar! Du är fantastiskt skicklig! :D

silwerstar sa...

Jag älskar alla fina detaljer du har på dina layouter! Underbart!

Karoline Sigoldson sa...

Supersnyggt! :-)

Silje Røe Hagland sa...

wow saa FIN! Skikkelig inspirerende, og herlige farger :)

<3

myamia sa...

Fantastiskt fin! Jag är ju så nyfiken på de där håliga sakerna som du använder, är det papper? Iof nyfiken på alla dina detaljer och dekorationer :) Skulle vilja klämma och rota vid ditt scrapbord:) maria

Cattis sa...

Guuud vad fint!! Älskar att du har så mycket läckra detaljer, jag hittar alltid något nytt att inspireras av! =D

http://kathis.blogg.se/

badanka sa...

LÖVELY!

Monica sa...

Så söt!

Diana sa...

Å, jag blir så himla glad så fort jag kikar in här och hittar nya layouter eller foton. Älskar sättet du använder färger på! Jag ska försöka lifta ett par layouter av dig. (Lovar förresten att ladda upp lite nytt på SIS så snart jag hunnit fota, scannern ligger på återvinningsstationen nu så jag måste invänta schysst dagsljus)

KRAM!

Meri sa...

Hej Anna!
Tack för den fina kommentaren i min blogg, jag blev såååå glad!! Jag är en sådan "tjuvbesökare" hos dig som aldrig vågar skriva någonting, men nu är det slut! Ska våga lite mer! :) Du gör så underbara färgglada LO:s! Har länge velat fråga dig vad är det för produkt du använder som ser ut som plastbubblor men inte riktigt? (Ushh, vad dålig på att förklara!) Jag tänkte till exempel på LO:n Remember, den gröna som finns under hjärtat, "if you know what I mean"... så nyfiken!! ;)
Kram,

Meri