30 maj 2011

Spring, spring, spring...

Jag trodde faktiskt att det skulle ha lugnat ner sig vid det här laget, men tji fick jag. Jag kommer liksom aldrig ikapp, det är hela tiden nya saker som ska göras, och även om en del faktiskt är roliga uppdrag så känns det inte bra att hela tiden ha känslan av att man håller på att tappa greppet (och sen också gör det mellan varven...). Imorgon (idag) och på tisdag är det i alla fall sista träffarna på mina två kurser och även om det är uppföljningsprov och annat "tjafs" kvar så är det åtminstone slut med undervisningen. Längtar otroligt mycket efter lov och ledigt, även om det ju som vanligt kanske inte blir så mycket till ledighet, åtminstone inte den där sortens ledighet när man är ledig till 100%. Jag får trösta mig med att detta är absolut sista sommaren med avhandlingen...

Hur som helst. Husrenoveringen tuffar på, Micke har gjort ett jättejobb i köket för att bygga vägg, fixa nya listor och förbereda innan alla skåp ska in och på tisdag kommer köket, om allt går som det är tänkt och utlovat. Målaren överraskade oss lite och började jobba redan i veckan så där händer också grejor och i lördags köpte vi golv till köket (ekparkett) och bestämde tapet till hallen (den ljusblå med fåglar från Pip). Jag hade velat ha den gula med små hjärtan som Nina Jobs gjorde för Eco för några år sedan, men den har de ju naturligtvis helt slutat sälja så det var bara att tänka om. Nåväl, det blir säkert bra ändå när allt sitter uppe.

Ett uppdrag som försummats rätt ordentligt är Kitschy Digitals, men här är två layouter som jag gjorde för ett tag sen:


Ett annat uppdrag som också försummats de senaste veckorna är att jag gästar Maries Little Yellow House kits den här månaden. Jag har gjort två layouter, men sen tog det stopp när allt möjligt annat hopade sig, men nu har jag gjort en tagbook också. Håll utkik på onsdag så dyker den upp!

Ha en finfin vecka! Själv längtar jag till fredag, då åker jag till Hugo och Levi. Hugo ska ha kalas på söndag, på önskelistan står en sax och en pinne! :D Mormor har köpt saxen, så jag antar att jag får satsa på pinnen. ; )
/A

5 kommentarer:

Jenny Bergvall sa...

Åh vilka underbara layouter. KRAM Jenny

Monica sa...

Härligt! Undrar just hurdan pinne det blir... :)

Hanna sa...

Fantastiska layouter!! Jag undrar, vad heter typsnittet som ordet favourite är skrivet i??
Hanna

Anna/Augusti_73 sa...

Tack Hanna! Jag har inte skrivit det själv, hela texten är som en digital sticker. Men eftersom det är Ali Edwards som gjort den så är det nog hennes egen font, kolla här: http://www.lifeartmedia.com/aliedwardsfont

Hanna sa...

Ok, tack:-)