12 oktober 2007

Grattis!

Äntligen fredag! (Eller, egentligen är det nog "F-n, är det redan fredag", jag har hunnit en bråkdel av vad jag tänkt denna vecka, som vanligt.) I helgen är det scrap-/pysselträff, gästrummet är bokat för ScrapKia, men jag har inte packat några grejor än. *LOL* Jag kör min vanliga packningsrutin: slänger ner allt i två papperskassar sent sent sent kvällen innan, det brukar funka rätt bra.
Här kommer en enkel och snabb LO:

Happy Friday!

9 kommentarer:

Bellis sa...

Dina LOs ser ofta så "hopslängda" ut, och samtidigt så superhärliga. Jag önskar så att jag kunde slänga ihop en sån här härligt vimsig LO...Bra jobbat!

Anonym sa...

Snabb och enkel? Den ser inte enkel ut, skitsnygg!

fraise sa...

Ååh- så läckert! Och var hittar du alla underbara dekos på dina LOs?? Den där tejpen du använt är bara såå söt!! :-) Har letat efter kul tejp överallt-men inte hittat. :-(

Lisa sa...

Trevlig helg, hoppas ni får kul på scrap-träffen!

Unknown sa...

Vilka fina lo´s du gör, blir sååå inspirerad! Jag undrar också vart man kan få tag på "we dare you"-boken?

Anna/Augusti_73 sa...

Tack för goa kommentarer!
Tejpen är köpt från Hong Kong på Etsy.com. We Dare You finns antagligen inte i Sverige än, de som jag vet har köpt den tror jag har beställt den från USA. Men Magdas brukar ju ta in en hel del böcker, så det är ju inte omöjligt att den dyker upp hos dem, eller kanske Scrapperiet eller ScrapAddicted tar hem den?

Trevlig helg! ♥

Anonym sa...

Ja, härliga fredag... Har heller inte packat för morgondagen och är inte i skick att göra det nu heller... ("...illa, jag mår illa..." =) Min plan är att ta med några av de kit jag "fått" på senare tid men inte använt... Läskigt, för jag brukar inte kunna hålla mig till kiten utan blanda friskt - MEN jag har väl iaf en 3-4 stycken så det funkar nog =)

Gillar Grattis layouten - coola färger och upplägget är supersnyggt!

Anonym sa...

Helt underbara dekorationer alltid på dina alster! Ha en trevlig helg!

Kram
Annika

Marie sa...

åh! så läcker!