18 september 2007

Ett kort till

Här kommer det andra kortet, som jag hoppas kommer fram idag! <3


Det är konstigt. När jag började scrappa trodde jag aldrig att jag skulle använda särskilt mycket grönt. Jag använder massor med grönt! Jag trodde heller inte att jag skulle tycka att det var särskilt kul att göra kort. Det är jättekul att göra kort - lagomt små projekt som går snabbt att göra, my style alltså, inte "kortmakarstyle" med att färglägga stämplar och såna avancerade saker. Jag trodde inte att jag skulle gilla blommor. Det gör jag, även om jag har ganska svårt för att använda dem. Jag trodde att jag skulle använda massor med knappar. Det gör jag inte - jag tycker de är hemskt fina, men det känns ofta fel när jag försöker använda dem. Det är mycket som inte blir som man tror!

Edit: Jag är verkligen jättejättejätteglad (ni fattar, eller hur? JÄTTEglad!) för alla besök, och framför allt för alla fina och uppmuntrande kommentarer! När jag startade min blogg trodde jag nog inte att särskilt många skulle hitta hit. Men nu har vi passerat 10.000 besök, och för att fira detta håller jag på att plocka ihop en liten goodie bag som jag ska lotta ut. Håll utkik!

8 kommentarer:

Marie sa...

Vilka underbara kort du gör!! Lyckliga mottagare! ;-)

Yvonne sa...

aj lajk jår kortmakarstajl!!!

Linda sa...

Jättefint kort! :) Jag började också med att enbart scrappa, men just nu är jag inne i ett väldigt kortstim och tycker vilket som är roligt! Det där med knappar håller jag med om också. Men färgen blå har jag väldigt, väldigt svårt för. Jag gillar inte blått och ska jag göra något blått så ser det hemskt ut vad jag än gör. Håller utkik, det låter spännande med en goodie-bag! :)

Monica sa...

Jag gillar dina stiliserade blommor. Du har gjort jättefina kort, men nog hade jag blivit förvånad om de inte varit det! :-)

Sara sa...

Härligt kort! Själv började jag med kort men har nu hamnat i ett "scrap-stim" (som varat ganska länge i och för sig) men ska nu försöka göra en hög med kort! Jag har problem med färgen lila... Det funkar inte mellan mig å den färgen. Jag håller utkik på din blogg :) Låter spännande!

Susanne sa...

Hej

För mig är det ren fröjd och njutning som gör att jag kollar din blogg varje dag. Får alltid en stor skopa inspiration från dina fina Los. Själv så älskar jag blommor men jag tycket alltid att det blir fel och känns konstigt när jag använder dom tyvärr.
Gillar dina enkla kort...

Lisa sa...

jag älskar dina kort och layouter! Det är så färgglada och man mår liksom bra när man kollar på dem. Färgen grön är ju min favorit men jag håller med att lila är skitsvårt! Jag kommer att "stalka" din blog tills jag vet hur jag kan lägga vantarna på den där "goodie-bagen"!

Pär sa...

Det är VI som är mottagaren.Å vi är lyckliga.
Tack!!!