12 september 2007

En bra dag

Vissa dagar tycker man att allt går emot en, som i fredags, andra dagar är riktigt bra. Som igår till exempel. Följde med Micke in till stan och tänkte passa på att köpa lite vit cardstock på Tiimari. De hade ingen (som tur var!), så istället gick vi via Konstnärsshopen på vägen hem. Gissa om glädjen var stor när jag hittade mina favvosar American Crafts Modern Album på 50% rea (90 spänn styck!)! Hon sa att de trott att de var slut men att de hittat ett litet lager i nåt hörn i källaren, och då tyckte hon att de kunde rea ut dem för halva priset.
Köpte två stycken på studs, och när jag kom hem tänkte jag att jag borde ha köpt ett till, så idag var jag dit och köpte ett tredje. Ett turkost, ett limegrönt och ett rosalila, nu har jag album så att jag klarar mig ett tag. Yey! Me happy!

3 kommentarer:

Lily sa...

Wow, vilket klipp! Förstår att du är nöjd! :-)

Maria sa...

Du, vet du om det är några kvar? Isåfall skickar jag dit min syster på studs!

Augusti_73 sa...

Nu är det ju några dagar sen jag var där, men när jag köpte så fanns det i alla fall några stycken kvar. Jag köpte 12*12 och är faktiskt osäker på om det fanns andra storlekar, jag var så fokuserad på de stora att jag egentligen inte tittade efter något annat. Ring och fråga så får du förstahandsinfo! (Kolla efter tel.nr och öppettider på deras hemsida, konstnarsshopen.se)