10 september 2007

30

Jag scrappar ofta på söndagar numera, eftersom alla deadlines till SWE är på söndagar, och jag är inte precis känd för att göra något tidigare än nödvändigt... Gjorde bidrag till två uppdrag igår, men det ena blev jag inte alls nöjd med, och det är så frustrerande! Min lösning brukar vara att lägga på mer dekorationer, vilket jag gjorde igår också, och det blev väl ok i slutändan, men inte mer än så. *Morr* Nä, faktiskt inte alls nöjd förresten. Men det konstiga är ju att de LOs man själv är missnöjd med ibland är de som får flest kommentarer, och de som man verkligen gillar ibland knappt får några kommentarer alls. Vi får se hur det går med den här.

Nåja, tack-korten är i alla fall klara, halleluja!, och så här såg kortet till min syster ut (som hon faktiskt hann få i fredags!):

I present ska hon få en fotobok med foton från deras bröllop.
Ha en bra dag!

6 kommentarer:

annika sa...

Japp! Det där känner jag igen; mina bästa enligt mig själv får aldrig lika många kommentarer som de som jag inte är helt nöjd med...

Och jag är likadan; scrappar fred-lördagskvällar för att vara klar till söndagens deadline. Fast jag hinner aldrig vara med på alla utmaningarna, tyvärr...kram
Annika

Linda sa...

Jag håller med dig! Det som man är mest nöjd med, det får inga kommentarer. Då börjar man undra: är det jag som har konstig smak, eller andra som inte fattar? Jag tror det är både och. ;)

Lisa, Rut & Gunda sa...

Nej nu skriver jag tänker jag & kastar mig på tangenterna.

Saken är denna:

Jag tycker INTE om scrapping, tycker det ser puttinuttigt ut & nej inte alls i min smak... tills jag trillade in på din blogg.

Milda matilda kvinna, vad fina saker du kan åstakomma. Me like alot! Jag är IMPONERAD!

Duktiga människor ska man applådera så min applåd för dagen får du. Tack för titten!

/Lisa & doggar

Lisa igen sa...

www.krutrut.com

Det kom visst inte med var vi kommer ifrån!

Tjolahopp/Lisa & doggarna igen!

fraise sa...

Hej!
TACK så hemskt mkt för dina goda råd! Jag är nog tyvärr en sådan person som "hastar" igenom saker lite för snabbt ibland. Sisådär på en höft. ;-) Gjorde ett nytt försök med fotandet iaf. Ska läsa på lite inne på scrappiz om krokiga Los också. /Deb

Sosofofie sa...

Ja visst är det konstigt det där med komentarerna! Slår aldrig fel lixom... Man får ju hoppas att det är för folk blir stum av det fantastiska resultatet snarare än att dom inte tycker om det ;-)
Ha de bäst!