21 september 2007

Dagens skratt (med ett morr)

Min mail har inte fungerat på snart tre dygn. I morse mailade Micke Bredbandsbolaget (eftersom hans mail funkar finfint) och berättade vilket problem vi har och att vi vill ha hjälp att lösa det. Nu har han fått svar:

Hej Michael!
Jag har skickat ut nytt lösenord till användaren som skall lösa ditt problem.
Trevlig helg!
Med Vänlig Hälsning
Teknisk Support
Bredbandsbolaget

Tack för hjälpen, Teknisk Support. Men ni glömde berätta hur jag ska komma åt det nya lösenordet NÄR JAG INTE KAN LOGGA IN. Eller är det någon annan användare som ska komma hit och lösa mitt problem? Mig kvittar det, bara någon löser problemet!!

(Jag antar att "skicka ut" kan betyda att det kommer med snigelpost också, vilket i sin tur betyder att jag är utan mail i ytterligare minst 2½ dygn. Jag hoppas de kan maila lösenordet till Mickes adress istället. F-n vad beroende man är!)

2 kommentarer:

Aase/ängel60 sa...

Vist ska en dator med allt vad det innebär bara fungera....!!!!
Annars brakar allt ihop, jag förstår dej precis. Råkade ut för datorstrul i kommunens nätverk när vi inte heller kom ut på nätet under fm idag och veckobrevet låg på min mail efter en del mailande igår för att snabbt kunna skriva ut det idag...... Fick gå hem och skriva ut det hemma efter två immars onödigt arbete. FRUSTRATION.
Så jag hoppas allt löser sig för er. För datorer sak bara funka!
Kram Aase

Lilo sa...

Fniss... typisk hjälp att få, eller hur? Jag hade blivit galen! Hatar när datorn inte fungerar! Man måååååste komma åt sin mail och annat varje dag! Fint kort här nedan! =)