30 januari 2011

Ozzy ♥ Snäckan

Idag har vi varit till Hissjö och tittat på Ozzys helt färska valpkull som han har ihop med Snäckan. Valparna är bara 6 dagar gamla och det är inte så mycket fart i valplådan än, de vill mest äta och sova, men man kan inte låta bli att bara sitta och titta på dem hur länge som helst ändå. Och jo, det rycker i valptarmen, men tre hundar? Nä, skulle inte tro det. Det blev 5 valpar, 2 hanar och 3 tikar, och Snäckan är en superduktig mamma.
Misstänker att det kommer att dyka upp fler foton på de här godingarna när de blir lite större. När de bor så nära vill man ju passa på att träffa dem flera gånger innan de flyttar ur boet!
/A

6 kommentarer:

Sockergrynet sa...

Ljuvliga!!! <3 Ser fram emot fler bilder, om jag nu törs titta! ;)

"Infing" sa...

Vilka ljuvliga små varelser, pappa & mammavovve måste vara jättestolta!

Imorgon skall jag iväg och träffa några veckor gamla kattungar, lite lurigt för mig som älskar små ungar av alla slag men det är bara och bita ihop ;-)

Monica sa...

Jag riktigt känner hur gosiga de är! Valpar är så fina, så... Grattis Ozzy!

Anonym sa...

Helt underbara!
Vi har bestämt oss nu - det kommer att bli en BT för oss också =)
Såg tidigare (på husses sida) att Ozzy skulle bli pappa men eftersom vi inte är några jägare och det var önskan =) så kändes det inte som vi var rätt för dessa sötnosar.

Ha det jättebra!
/Ethel

Anna/Augusti_73 sa...

Hej Ethel!
Har tänkt på er ibland och undrat hur det gått! Härligt att ni bestämt er, tror inte att ni kommer att ångra er (jo jag är ju förvisso lite partisk, men... :D)
/A

Sanna F sa...

Ursöta!!!