02 november 2010

Sötgroda

Vi har tillbringat helgen med den här lilla sötgrodan och hans föräldrar. Han döptes i lördags och fick namnet Jenson Oskar, och jag och Micke och hans moster Isu blev gudföräldrar. Han protesterade rätt högljutt just under själva dopakten, men i övrigt har han skött sig exemplariskt hela helgen. Så länge han får mat när han är hungrig så är han en rätt nöjd liten groda. Idag är han exakt två månader gammal - grattis Oskar!


Helgen i övrigt var väldigt lyckad (ett minus bara för att våra resväskor försvann på vägen mellan Sthlm och Helsingfors, men det ordnade upp sig det också) - goda vänner, (alltför) god mat och skönt häng. Skönast av allt var nog helt enkelt att få komma bort ett tag, hösten har varit otroligt intensiv och det var efterlängtat med en liten break.
Helgens mysigaste: att gå med Oskar i bärsjalen.
Helgens bästa (och i princip enda) köp: ett par gångjärn till den nyligen målade klaffbyrån från Byggnadsapoteket i Billnäs. Köpte en ny parfym också, men den fick jag i present av Micke (Eau Demoiselle de Givenchy).
Helgens bok: Udda av Sara Lövestam.
Helgens godaste: tror jag säger carbonaran och peston vi åt på kvällen efter dopet och cheese caken jag bakade på söndagen (och som var som allra godast dagen efter). ; ) Men vi har egentligen bara ätit gott, hela helgen.
Helgens sämsta: skulle kunna säga de försvunna väskorna (men det ordnade sig ju, även om man hann bli rätt irriterad där ett tag), men måste tyvärr säga att jag uppenbarligen slarvat bort mitt jobbpasserkort. =/

2 kommentarer:

Fia(B)E sa...

Oj, va han är sööt! Och jag tror bestämt att han liknar sin pappa! :)Ha det bäst!

saralill sa...

Vilka ögon!