23 oktober 2010

{Kitschy Digitals}

I veckan kom Danielle på Kitschy Digitals ut med ett nytt kit, Clothesline. Det här är ett av mina absoluta favorit-KD-kit! Klicka på bilden här nedanför så kommer du direkt till kitet hos Jessica Sprague.


Micke och hundarna är i älgjakten för sista helgen i år. Själv har jag precis varit en runda på stan på förmiddagen för att undvika största ruschen. Det var meningen att mamma skulle komma på besök i helgen, men av det blev intet när båten som går mellan Vasa och Umeå har motorproblem, igen. Suck. Istället blir det mest jobb för mig, vilket är bra för samvetet men inte lika roligt som att ha besök, så klart. Ska försöka måla klart byrån också som jag påbörjade förra helgen - det blev inte riktigt lika enkelt och smidigt som jag tänkt mig när det visade sig att färgen inte riktigt vill täcka ordentligt. Ska testa med en annan mörkare färg som jag har hemma, annars blir det nog till att slipa och greja. Hoppas jag slipper...
Just nu längtar vi mest till torsdag då vi flyger till Helsingfors på dop, dessutom har vi bokat en helg till Hugo & co i november, så då har vi ytterligare en sak att se fram emot, vilket är välbehövligt när vardagen annars bara rusar på utan att man nästa hinner hämta andan ens på helgerna.
Nä, det här duger inte. Måste sätta fart!
Trevlig helg!

3 kommentarer:

Ulrikaulrika sa...

Riktigt läckert, både kitet och din layout!

Monica sa...

Roligt och glatt! Och helgen lät inte så dålig den heller, även om det blev lite stressigt. Ha en fin vecka!

Linda sa...

Riktigt fina!!! ♥