10 november 2010

Favorite

Här händer inte så mycket för tillfället. Höstlovet kom och försvann i en grisblink. Jag hade tänkt komma ikapp med en massa saker och lyckades väl så där, men det jag fick gjort kändes ändå bra. Och nu när man är tillbaka på jobbet så är det bara att fortsätta springa. Tack gode gud för att det inte är så många veckor kvar av terminen.

Nu i helgen ska jag iväg på en kortis till Hugohjärtat. Micke ska på jakthelg till Strängnäs och för att få med båda hundarna på flyget var han tvungen att ta med sig frun också. ; ) Jag spenderar helgen hos Hugo medan Micke och de två fyrbenta är på äventyr på Länna bruk och i skogarna där omkring. Vi ser båda fram emot våra respektive aktiviteter, hundarna skulle nog också göra det, om de bara visste vad som väntar. : )

En grej vi gjorde förra veckan/helgen var att fixa klart det uppiffade gäst-/pysselrummet. Jag blev himla nöjd med resultatet, nu skulle jag bara vilja hitta en fin matta också att gömma den fula plastmattan under, men det får bli när jag råkar ramla över nån vid tillfälle. Har faktiskt köpt några stansar och lite vita cardstock, så vem vet, jag kanske slår till med lite papperspyssel en vacker dag! Tills dess får ni hålla till godo med en digilayout:

Ha det gött!
/A

4 kommentarer:

lisa sa...

så pass! ni är rysligt välkomna till uppsala om anden eller andan skulle falla på. kramar från lisa å dom andra

Malin sa...

Du scrappar lika underbart som alltid =) papper eller digi spelar ingen roll!
Duuu har för mig att du skrev om fotoböcker för ett tag sedan..
Vilka skulle du rekomendera?
KRAM på dig!

Marie/Mison sa...

Åh - kommer i ett nafs om du vill klippa och klistra med mig en kväll!!

Ulrikaulrika sa...

Vilken fantastiskt fin layout! *gillar*