10 mars 2010

XOXOX

Åh vad jag har scrappat de här sista dagarna! Tror inte att jag har känt mig så här kreativ sen september, då jag gjorde 12 eller 14 layouter på en helg, så även om jag borde lägga tiden på "viktigare" saker så måste jag få låta det vara så här just nu.
Den här layouten blev hyfsat enkel (för att vara jag), och just därför tycker jag om den. Gillar färgerna, och den där blom/swirl-stämpeln är en favorit som har en tendens att återkomma ganska ofta.

Så här annars ser jag fram emot: 1. Malins och min utflykt till Ö-vik på fredag! Shoppa, fika, prata; 2. att badrummet ska bli klart! Det ser fortfarande ut som f-n, men imorgon ska golvet med golvvärmen gjutas, och snart börjar det hända saker "på riktigt" (= saker som gör att det blir fint, inte tråksaker som rivning och rördragningar och sånt ☺).
Ha en fin onsdag!

/A

Credits: Ali Edwards - Hand Drawn Story Journal block; Rhonna Farrer/House of 3 - Single Floral Rub on, Urban Junque Rub on, frame, Valentine Lace border, French OoLaLa Ledger Tags; Katie Pertiet - Stitching Holes, All You Need Overlay.

5 kommentarer:

MrsPolkaDot sa...

Älskar verkligen din blogg! Du gör superfina saker som kan inspirera vem som helst! Ha en härlig dag!

Nina sa...

Wow, så fint! Vilken härlig känsla man får av den här layouten...så mycket kärlek!
Bra att ha något att längta till - det gör livet lite roligare :)

Marie/Mison sa...

Jag älskar den! Fika i Ö-vik är inte alls fel. Det gjorde jag i måndags..

Katja sa...

vad duktig du är! ritar du alla detaljer själv?

Augusti_73 sa...

Tack alla! ♥
Katja: Oh nej, i princip inget alls. Jag köper färdiga digitala penslar o.dyl. Sen kan man alltid mixtra med färger och sånt själv.
/A