31 mars 2010

{O}

God morgon! Känner mig på lite bättre humör idag: det är bara en dag kvar till påsk"lov" och badrumsrenoveringen tog stora kliv framåt igår: nu är vattnet draget, både dusch och toa igång, duschväggarna och handdukstorken på plats, så även om det återstår en del så känns det som om vi faktiskt närmar oss slutet snart. Kvar är att måla taket, installera belysning och sätta upp spegeln, och det förbenade skåpet har vi inte fått än. I sista minuten insåg vi att skåpet vi valt inte alls skulle bli bra eftersom det kändes för brett, så då blev det att avbeställa första skåpet (som skulle ha kommit för flera veckor sen men som ingen verkar veta var det befinner sig) och snabbt beställa ett nytt. Badrummet är ju verkligen inte stort men jag ska försöka få till några foton när det är klart.

I måndags var jag med på måndagsskissen hos SWE. Denna vecka har Sockergrynet gjort skissen, och så här blev min tolkning:


Ha en riktigt skön onsdag!
/A

Credits: House of 3: Birthday Mini Frames; Rhonna Farrer: Single Floral Rubon, Splatters & Strokes; Paislee Press: Sweet Tart; Anne Langpap: Stapled Star Stickers; Katie Pertiet: Decorative Safety Pins, Vintage Flash Card Mini Alpha; Amber Clegg: Stamped Brackets; Ali Edwards: Love Mini Line Stacks; Lynn Grieveson: Worn Page Edges

6 kommentarer:

(Favvis)Maria sa...

Hur fin som helst! :)

Johanna (silwerstar) sa...

Älskar dina layouter, och denna är ju definitivt inget undantag! ;) Läckert!!

Marie - Med mina händer... sa...

Så skönt med toan, man behöver den ju flera gånger om dagen!

Jättefin layout, såg den på SWE och hjärtat slog dubbla slag. Superfin!

Marie/Mison sa...

Underbara söta hund! Gillar mössan också...

Sanna F sa...

Ursnygg layout som alltid!!!
Skönt när man ser ett slut på renoveringen!!! Hoppas skåpet kommer till rätta snart!
KRAM å glad påsk

Cattis sa...

Vilka snygga alster du gör! Så lekfulla och färgglada!♥

Glad Påsk!