27 mars 2010

{love}

Jaha, så är ännu en vecka till ända. Inte klokt vad tiden går! Mars har verkligen bara rusat förbi, kan inte riktigt fatta att det faktiskt är april på torsdag. Samtidigt som det är skönt att varmare månader närmar sig så får jag lite panik också över att det känns som om tiden bara springer ifrån mig. Mitt vanliga jobb har jag inte alls panik över, där är det bara skönt att nästan 2/3 av terminen redan är avklarade, stressen gäller så klart avhandlingen. Tanken var att ägna sportlovet åt att skriva, men när jag väl blev ledig insåg jag hur slutkörd jag var, vilket resulterade i att jag i princip inte fick något gjort, vilket i sin tur gör att jag får försöka jobba dubbelt så hårt på påsklovet. Känns jättetråkigt eftersom vi hade planerat att kanske åka hem över påsk. :( Samtidigt som jag aldrig har varit så nära slutet har jag heller aldrig varit så nära att vilja lägga av. Jaja, det är bara att bita ihop och försöka komma vidare. Och bryta ihop nån gång med jämna mellanrum.

Den här terminen har jag åtminstone återfått lusten att scrappa. Här är ännu en layout jag gjort med bilder från Italien-bröllopet i höstas:

Hoppas att ni haft en Happy fredag och att ni får en riktigt skön helg!
/A
P.S. I tisdags blev Micke och jag morbror och moster igen när hans syster fick en liten tjej! Hon har inte fått något namn än, men vi längtar efter att få träffa henne. ♥

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den här är ljuvlig! Älskar kombon grått-rosa-turkos. En fråga: hur skriver du klamrar, som du gjort runt rubriken "love" ?!!
Tack för all inspiration!
/Sabina

Augusti_73 sa...

Tack Sabina! Klamrarna får du genom att trycka Alt Gr + 7 resp 0.
/A

Monica sa...

Grattis till nya bebben och lycka till med energinivåerna! :-) Glad påsk.

Lilla Anna sa...

Du har en hyllning i min blogg.

http://lillaannapysslar.blogg.se/2010/march/utkast-mars-30-2010.html