01 mars 2010

Det slutgiltiga valet

Det var roligt att se vilka omslag ni gillade bäst. Själv tror jag att jag hade valt nr 3 eller nr 5, men av er som gissade kom Susanne närmast. Jesse & Anna valde nämligen omslag nr 4, men ändrade färg på den rosa texten så att allt gick i brunt/svart. Till vår stora glädje fick Micke och jag också en fotobok!

När min syster fyllde 30 fick hon en fotobok från sitt och sin mans bröllop av oss i present, det är bara det att den är inte klar än och nästa gång hon har födelsedag fyller hon 34... Skamligt, minst sagt! Jag har faktiskt jobbat på den nu, och the grand plan är att försöka få den klar under sportlovet, då jag har lite tid på mig att göra roliga saker. Jag har inte bestämt vart jag ska skicka den än, men det lutar åt myphotobook.se, som jag vet att bl.a. Tessie brukar använda. Jag återkommer när den är klar!

Till något helt annat: nu har vår badrumsrenovering dragit igång! Micke har börjat riva idag, och imorgon kommer vår hantverkare. Känns otroligt besvärligt att vara utan badrum i 3 veckor, men grannarna har sagt att vi får låna deras dusch och toalett har vi, så det ska väl gå. Och det blir härligt att få ett nytt fräscht badrum!
Ha en härlig vecka, själv räknar jag ner till sportlov!

/A

5 kommentarer:

Misan sa...

Hallå! Jag fyller väl ändå 33 först!!! :)

Augusti_73 sa...

Sant! Det måste ju betyda att jag har ett helt extra år på mig...?! ; )

Katja sa...

vilket företag beställde du den boken av? hur blir bilderna i tryck?

Augusti_73 sa...

Katja,
Våra kompisar bor i södra Finland, så boken är beställd hos ett finskt företag (ifi.fi, tror jag). Jag tycker att kvalitén var helt ok!
/A

Katja sa...

hmm :) ok! Ska kolla upp det! :)