05 maj 2009

Signe med dopp!

Hallå igen, måndag! Hoppas att ni alla har haft en fin valborgs-/första maj-helg. Min har varit bra, med tapetsering och scrapträff på programmet. I fredags tapetserade vi ytterligare en vägg i vardagsrummet. Det blev supersuperbra, förutom den lilla detaljen att det fattades 12 cm på väggen när rullarna tog slut. Suck. Jaja, beställde en rulle till idag, och bara för att det inte ska kännas alldeles för jäkligt ska vi tapetsera en liten väggstump till också. I lördags var jag på scrapträff med Liv Saga och Kicki (ScrapKia) hela dagen, mycket trevligt, och tre layouter blev gjorda. Igår söndag for Micke och hundarna iväg på grytträning och jag skulle jobba. Så mycket jobb blev det väl kanske inte, men jag fick en hel del annat gjort, så det kändes som en bra dag ändå.
Min dator är sjuk på obestämd tid, så jag får hålla till godo med laptopen så länge. Eller, jag kan använda själva datorn, men jag har ingen nätuppkoppling. Frustrerande, men i jämförelse med mycket annat är det en världslig sak.
Här kommer veckans SWE-skiss (gjord av Helene) och min tolkning:Här hittar du de andra tolkningarna.
Ha en fin vecka!
/A

5 kommentarer:

Monica sa...

Vilken jättefin layout! Gillar verkligen Helenes skiss också.

Samara sa...

Heeeej, det var kul att träffa dig på pysselträffen =)

Marie - Gula Villan i Vallen sa...

Tack för senast! Snyggt har du gjort också, som alltid... Lät kul med träff igen. Ska kolla med familjen. Jag mailar dig när jag gjort det!

Tina J sa...

Nice - både skiss & tolkning!

Vad tycker du förresten (som också är hundälskare) om min Elsa - en liten Cairnterriertjej som är 3 månader..?! :-) Första gången jag har en hund i den storleken och jäsingens vad bekvämt det är! :-D

Ha det bra!

(Finns ett foto på Elsa i ett inlägg jag gjorde i förrgår)

ScrapKia sa...

Wow, så snygg layout!!!

UNDERBART snygga layouter du hade med i Scrapbooking mm också! ;-)

kram
Kicki