24 maj 2009

{Malin & Signe}

I fredags blev det nästan en heldag med Malin och Signe. Vi hade bestämt oss för att - efter många försök och få framgångar - äntligen få till några bra bilder på Signe och den här gången var både vädret och Signe med på noterna. Gosan var jätteduktig, om än något svårflörtad. ; ) Vi avslutade dagen med att åka ut till Smultronstället och äta varsin glass.
Igår blev det en heldag med scrap. Jag och Marie var på stor scrapträff "på andra sidan gatan" och hade jättetrevligt hela dagen. Jag hade pengar som låg och brände i fickan, men jag köpte bara ett set med små bokstavsstämplar + siffror och ett paket gula thickers. Och så hade jag turen att vinna en Photo Carousel på lotteriet! Det låter lite ynkligt att säga att jag bara gjorde en grej, men det var å andra sidan ett minialbum som jag blev väldigt nöjd med. Började på en layout också, men vid det laget hade luften och orken gått ur, så då packade jag ihop och gick hem. Tack för igår Marie, det gör vi om!
Hoppas att ni alla har haft en fin helg!

3 kommentarer:

Lily sa...

Du är fantastisk både med kameran och photoshop! Så snyggt!

Marie - Gula Villan i Vallen sa...

Jag gillar också minialbumet! Och det ska bli spännande att se vad du hittar på med karusellen. Jag har sett några som gjort roliga grejjer med den, men jag kommer tyvärr inte ihåg vart.... Hon é så söt Signe!

HelenaK sa...

Hur lyckas du få dina foton så perfekta? Kan jag få lite av din talang? :)