02 maj 2009

Happy Valborg!

Hoppas att ni har en fin Valborgshelg så här långt! Här har vi haft strålande sol idag, men Micke och jag har inte fått njuta av den så mycket, vi har varit inne och tapetserat nästan hela dagen. Jag är grymt nöjd med resultatet (förutom att det inte är klart, men det är en annan femma),och så fick vi med oss en del lärdomar på köpet. *harkel* Hur som helst, den här väggen fick samma tapet som senaste projektet (den röd/rosa), men den har ljusblå botten och ger en helt annat känsla. Nu blir det som två rum i rummet, och det blev precis så bra som jag tänkt mig. ; )

Min dator har fått ett elakt virus. =/ Micke kan förhoppningsvis fixa det, men i värsta fall måste vi installera om allting och jag misstänker att det kommer att bli lite glest med uppdateringar tills det är fixat. Nu skriver jag på laptopen, men alla bilder och Photoshop är på min stationära så jag känner mig lite handikappad.

Imorgon lördag ska jag på scrapträff här i Umeå, med Liv Saga och Kicki. Jag och Liv Saga tänker hänga på dörren när det börjar, men Kicki kommer senare. Jag har inte packat nåt än, men jag tror det får vara - jag gör det imorgon bitti innan Liv Saga kommer och hämtar mig. Har inga stora planer, det brukar bli mycket prat och lite scrap, men vem vet, jag kanske uträttar stordåd. *LOL*

Hoppas att ni alla får en skön helg!
/A

1 kommentar:

Sanna F sa...

Hoppas det ordnar sig med datorn! Det är inge kul med datakrångel!
Ha en härlig scrapdag!