08 maj 2009

Mama & Signe, och lite annat

Hallå igen! Det är klent med uppdateringar här när jag inte har min vanliga dator. Förhoppningsvis har Micke tid att ta tag i det hela ganska snart, men det är lite gruvsamt eftersom vi antagligen måste installera om allting, plus att det alltid händer en massa andra saker som upptar ens tid. Nåja, förr eller senare ska det nog fixa sig.

Äntligen fredag!! Och den här helgen ska jag faktiskt unna mig att vara helt ledig från jobb och bara göra roliga saker. Jag hoppas ha lite scraplust, har fått hem lite nya fina saker jag gärna vill använda. Och apropå scrap så har jag faktiskt anmält mig till träffen som ska vara här i Umeå den 23-24/5. Varken Liv Saga eller Kicki har möjlighet att komma denna gång, men jag frågade Marie om hon ville följa, och hon kommer! Kändes onekligen lite dumt att missa en träff som är 150 m hemifrån. ; )

Idag har varit en bra dag - roligt på jobbet, en snabblunch med Marre, bra möte med handledaren, lyckliga hundar som hämtades på dagis och sen fredag eftermiddag, den bästa stunden på hela veckan när man vet att två dagar helg ligger framför en. Igår var också en bra dag - efter jobbet for jag till Malin och Signe och åt lunch och drack lite kaffe på balkongen. Här är en layout med ett foto på Malin och Signe från en annan lunch. Den gjorde jag till veckans teknikutmaning på SWE där man skulle inspireras av en annons:

Här hittar du de andra tolkningarna.
Happy fredag, ha en finfin helg!
/A

7 kommentarer:

Sanna F sa...

Så söööööööööt layout!!! Å vilka gulliga byxor Signe har!!!!

Myamia sa...

vilken kul annons. du har dessutom gjort en supersnygg tolkning! Hoppas du får en lugn helg. Själv ska jag försöka scrappa lite, det var hundra år sedan sist ;) kram

Liv Saga sa...

Vad kul att du ska på scrapträffen i alla fall! Jag är förstås grön av avund, men ändå glad för din skull. :)

Samara sa...

Hoppas jag hinner prata mer med dig då =) det blev ju så flaxigt på träffen sist.
Ändå tyckte sonen jag hem jättesent.

fialoppan sa...

Denna är heeeelt underbar!

maybe*mej sa...

gud så många fina Lo´s du gör. Du är så superduktig. =)

HelenaK sa...

Jag fullkomligt älskar den här layouten!!! Den åker direkt ner i inspirations mappen.