10 juni 2012

Sommarens bokbeställning

Jag har precis skickat iväg en bokbeställning inför sommarlovet, 3 pocket för 99 på Adlibris är ju en bra deal som är svår att motstå. I år ser listan ut så här:


Dahl, Arne: Viskleken
Fortier, Anne: Julia
Franzen, Jonathan: Frihet
Fredriksson, Anna: Sommarhuset
Hjorth, Michael: Lärjungen
Lindström, Ulf: En god man
Mankell, Henning: Minnet av en smutsig ängel
Moström, Jonas: Evig eld
Rachman, Tom: De imperfekta
Sten, Viveca: I natt är du död
Wright, Austin: Tony och Susan

Förvånansvärt få deckare, måste jag säga, men jag hinner ju komplettera. :) Är ändå lite nöjd över att jag faktiskt försöker vidga mina vyer lite. Förutom böckerna här på listan har jag en hög olästa böcker i bokhyllan också plus några e-böcker i iPaden (men det formatet har faktiskt inte riktigt fångat mig). Nå, vi får se hur det går, nu har jag i alla fall att välja på. Just nu har jag Fatta eld (Suzanne Collins) vid sängen och Inkräktaren (Håkan Östlundh) i iPoden. Vad tänker du läsa i sommar?

1 kommentar:

Ellison sa...

Kul och se vad du tänkt läsa i sommar. Jag håller på att försöka få ihop en samling pocket att ta med till Florida. Tänkte satsa på två tjocka (En Gabaldon och en George RR Martin), så att risken att stå utan bok är minimial. Annars får jag väl köpa en bok på engelska därborta. Men det måste nog bli några mer lättsmälta också. För tillfället läser jag Evig eld, den är riktigt bra.