18 april 2011

Påsklov

Spenderar påsklovet med att sitta och skriva avhandling på nätterna. Hur knäppt det än låter kan jag sakna de ljusa sommarnätter jag har suttit och jobbat med mitt manus och den där känslan när man faktiskt lyckas åstadkomma något (och kanske t.o.m. är rätt nöjd med det också). Å andra sidan kan jag inte i ord beskriva hur mycket jag längtar efter att bli av med denna kvarnsten runt min hals *LOL* Jag kan inte ens föreställa mig hur det kommer att kännas när allt är över. Antagligen en enorm lättnad, men också tomt på nåt konstigt sätt. Näpp, nu måste jag streta vidare! Ha en skön tisdag, med eller utan påsklov!

3 kommentarer:

Malin sa...

Härligt foto =)
Hoppas du får ett låååångt å skönt påsklov och att du hinner ta det lite lugnt oxå!!
Kram på dig
=)Malin

Maria sa...

Du kommer garanterat kunna fylla upp dina tomma timmar med nya projekt tror jag :) Men separationsångest lär väl kanske uppstå. Men framför allt tror jag på en ENORM lättnad. Så känner även jag. Jag hejar på dig och hoppas att sista biten ska gå smidigt. Jag glädjer mig åt din skull att du snart är klar! Vad ska du göra med all din tid sen? ;)

Kram

Anna/Augusti_73 sa...

Ja då kommer jag i alla fall att få en massa tid över till att scrappa! Eller förresten, då har vi ju trädgård och hus!? Inga problem att sysselsätta sig med andra ord, skulle jag tro ;)