26 april 2009

Recap

Hoppas ni har haft en fin helg! Här i Umeå har det varit strålande sol i dagarna två, och även om jag mest har suttit framför datorn och jobbat så har det känts fint att ha balkongdörren öppen från morgon till kväll. Det finns ett par ljud som jag förknippar speciellt mycket med vår/sommar, och det är ljudet från skateboardåkarna som håller till på en gammal tennisplan på andra sidan ÖK och ljudet från fotbollsmatcherna vid Minervaskolan. Och brummandet från "gatusopningsmaskinen" är något man längtat efter hela vintern! I fredags var det grillpremiär på balkongen, mycket efterlängtad sådan och sjukt gott blev det. Ikväll har jag avslutat helgen med att gå med Malin på Marit Bergman (med Annika Norlin a.k.a. Hello Saferide/Säkert! och Peder Stenberg från Deportees som gäster), mycket bra!
För ett tag sen tapetserade vi om vår hall. Jag hade spanat in en jättefin tapet från Mimou, men när jag såg den IRL gick det bara inte, den gröna färgen kändes helt fel. Istället blev det en tapet från Designer's Guild:


Jag är jättenöjd med tapeten, men det var en rätt stor omställning från de ljusa sandfärgade (tråk)väggarna vi hade innan, så det tog en vecka eller två att vänja sig. ; ) Bara nån vecka efter att hallen var klar bloggade Fixa & Dona-Hildur om kollektionen Pip från Intrade och jag var såld. Så då blev det en fondvägg bakom soffan (tidigare vitmålad):

Tapeten ser väldigt röd ut på bilden, men det är ganska mycket rosa i botten:

Och nu har jag köpt ytterligare en tapet från Pip-kollektionen, samma mönster men på ljusblå botten. Grannens kommentar: "Ja, du är inte rädd för färg...". *ASG* Nä, det kan man väl inte påstå.
En sån här vägg skulle jag vilja ha någonstans också *drömmer*:

Ha en fin vecka!

18 kommentarer:

Alex sa...

wow! vilka tapeter! *kär* vi håller på o kikar på hus så jag har redan börjat inreda i huvudet.. hihi.. de här underbara färgsprakande skapelserna ska jag lägga under favoriter! tusen tack för inspirationen!

badanka sa...

underbara! såg dem i Amsterdam när vi var där... Tänkte faktiskt på dig!

ha en fin vecka
kram

Stina Glaas sa...

Åhh, vilka fina tapeter!! Man blir ju alldeles lycklig av dem! :-)

Mya sa...

ser superläckert ut. vi har ju tapetserat vårt kök och jag har inte vant mig än... tycker att det är lite väl blommigt... detta gör min sambo galen ;) haha... men det blir nog bättre med tiden.. annars får jag väl måla över en av väggarna. När jag valde tapeter så hittaade jag också intrades tapeter... jag blev kääääär... ♥ mya

Diana sa...

Snyggt! Den röda är väldigt mycket Augusti-Anna tycker jag :D Kan tänka mig att det tar ett tag att vänja sig vid all mönsterprakt om man haft så diskreta färger som ni hade innan.

Kicki sa...

Så häftigt!!!!
Jag ser verkligen fram emot att se dem "live" till helgen! ;-)

petrified in pink (Petra) sa...

Åh, helt underbart! Tapeten i hallen är en "gammal" stor favorit hos mig och den röd/rosa en ny... Du har världens bästa smak!

Sanna F sa...

Sååååååååå snyggt!

Susanne H / snuffehar sa...

Åh, vilka underbara tapeter!!
Kram

AnnaB sa...

Sååå coolt...! Eftersom vi tar flera år på oss att fixa till ett enda litet ynkans rum så blir det liksom aldrig så där fint hemma hos oss. =) Jag skulle ju ha tröttnat och velat byta tapet igen innan jag ens kom halvvägs... men någon dag kanske jag får tid att bry mig om heminredning också. Mina korta ryck jag får då och då kommer jag inte så långt med.

Älskar dina layouter nedan...!

Cattis sa...

WOW!! Dom är ju Underbara! Och vad snyggt det blev!! Vill också göra om!

Kram!

Monica sa...

Mmm! Så skulle vi ju ha gjort här hemma istället! Underbart charmigt och lyckligt ser det ut.

Jenny Bergvall sa...

Du o ja har vissa samma tapetsmak OXÅ ;-)

Ella Aline & co sa...

du är inte klok madicken, vilka fina tapeter!!!!

Hildur sa...

Åh så fint det blev! :-) Såklart gillar jag... mina tapetfavoriter!

fialoppan sa...

SNYGGT!!! Har förälskat mig i en turkos prickig tapet från intrade!

Anonym sa...

Vilka underbara tapeter. Vet inte vad sambon skulle säga om jag skulle komma hem med dom *skratt* men jag älskar dom. Dom utstrålar Anna!

petrified in pink (Petra) sa...

Efter att ha suktat läääänge efter den ljuvliga gröna Designers Guild-tapeten har jag nu beställt två rullar till mitt blivande kontor som maken håller på att renovera, hoppas det blir lika fint som i er hall!