21 april 2009

{H}

Veckans utmaning på SWE är en kombinationsutmaning, där man ska använda monogrambokstav, prickar och rosett. Här är mitt bidrag:

Credits: Michelle Martin (template), Holly McCaig (bakgrund), FeiFei & Taylor Made (randigt papper), Pattie Knox (felt alpha, små stjärnor, filthjärta), Rhonna Farrer (swirls), Micheline Martin Designs (bubbelstämpel).

Vill du vara med ska du skicka in ditt bidrag till swe.scrapbook@gmail.com senast måndag 27 april. Förminska din bild till 500 pixlar på bredden och skriv "Kombination nr 8" i ämnesraden på ditt mail.

Micke har precis tagit taxi till flygplatsen. Han åker till Ronneby i jobbet i två dagar och kommer hem sent imorgon kväll, så nu är det bara jag och (de sommarfriserade!) pojkarna. Snart ska vi gå på långpromenad (jag hade gärna velat skriva "i det vackra vädret", men det enda solen har lyst med idag är sin frånvaro), resten av dagen blir det jobb för min del.
Ha en bra dag!

3 kommentarer:

scrapupdate sa...

Jättefin lo!

Marie - Gula Villan i Vallen sa...

Fint du gjort! Är ganska säker på att du fick promenera i solsken för här sprack det upp vid 14.30-tiden och det blev helt plötsligt jätteskönt ute. Jag kostade till och med på mig att ta av mössan och dra ned blixtlåset på jackan en aning... Ser fram emot att vi snart skall ses igen, bara två veckor kvar nu. Är ju "hemmamamma" igen, så jag suktar efter vuxensällskap!!!

Augusti_73 sa...

Jo lite sol blev det allt (hon kanske bara kom fram för att överbevisa mig?!).
Ja snart är det bara en vecka kvar! Men du, vi kunde ju ha en miniminiträff hos dig nån gång, så kommer jag och Kicki från varsitt håll?! ; )
/A