18 april 2009

{S}

Pappersscrappandet ligger på en otroligt låg aktivitetsnivå för tillfället, man skulle kunna säga att den är lika med noll och ingenting. Jag känner lust ibland, men innan jag får möjlighet och hinner ta mig för så har det gått över, och det är så mycket enklare och snabbare och mindre stökigt att bara sätta sig vid datorn och skapa digitalt, så det har blivit en hel del sånt istället, men de layouterna har jag gjort till SWE. Här är i alla fall en av layouterna jag gjorde på träffen i Övik för lite drygt en månad sen:

Micke och Ozzy har följt med två av valpköparna upp till Piteå idag för att hämta deras valpar och träffa ytterligare en av valpköparna som kommer från Norge, så jag och Rally är ensamma hemma. Han verkar inte bry sig alldeles för mycket, men han tycker nog att matte är ganska tråkig som bara sitter framför datorn. Måste tyvärr jobba hela helgen, så det blir inte så mycket skoj varken för mig eller Rally idag (men vi fick oss varsin långpromenad i morse, Rally med Micke och Ozzy i I20-skogen och jag på Haga med en deckare i Ipoden).
Ha en fin lördag!

/A
P.S. Angående stjärnorna som flera frågat om: de är gjorda med chipboard från Creative Cafe och en stans från Cuttlebug (tack ScrapKia!).

5 kommentarer:

Örmn sa...

Åh vilken underbar LO! Jag gillar verklgen färgkombinationerna:-)
Kram.

Örnen sa...

Det var jag som skrev förra inlägget ;-)
Kram Örnen

Saawan sa...

Wow så snygg! Vad gör du med dina digitala layouter, skriver du ut dem eller?

Myamia sa...

snyggt!!! å du skriver ju så rackarns snyggt på dina layouter!!!

terese sa...

söt layout! som godis!